Liga: F2, GP Azerbejdżanu
Koordynator ligi: @Normag07 @danio
Data: 06.05.2018
Członkowie zaangażowani: @Sebixo23y @KubaJa86
Opis: Trudne warunki na torze od początku, dużo wody, widoczność słaba. Takie warunki wymuszają bezpieczną jazdę. Niestety Czarnyslawek nie dostosował prędkości do warunków już na 1 okrążeniu przez co uderzył mnie gdy byłem na P2. Uderzenie spowodowało obrucenie mojego bolidu, urwanie części przedniego skrzydła w zderzeniu z banda i spadek z P2 na P18.
Dowod:
https://youtu.be/Z6HCXLl7_rE
KubaJa86 vs Czarnyslawek
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
- CPL__Iceman
- Uczy się
- Nick gracza:: CPL__Iceman
Re: KubaJa86 vs Czarnyslawek
Prędkość to ja dostosowalem tylko ze set na suchy tor rowna calkowita porazka.Zablokowalem przednie kolo i poszlo.Dawajcie se te kary nie obchodzi mnie to.
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: KubaJa86 vs Czarnyslawek
Po wnikliwej analizie tego video, sędziowie decydują na upomnienie kierowcy @Sebixo23y lecz nie nakładają żadnej kary.
Nie zmienia to faktu iż postawa kierowcy w wypowiedzi nie jest na miejscu i prosi o zaprzestanie takiej reakcji. To są wyścigi - wirtualne wyścigi - i napięcie jest i będzie ale stonujmy trochę.
Poślizg w który wpadł @KubaJa86 był czysto przypadkowym a kierowca Czarnyslawek widać było dohamowywał już dosyć wcześniej.
Do zamknięcia
@Normag07 @Danio
Nie zmienia to faktu iż postawa kierowcy w wypowiedzi nie jest na miejscu i prosi o zaprzestanie takiej reakcji. To są wyścigi - wirtualne wyścigi - i napięcie jest i będzie ale stonujmy trochę.
Poślizg w który wpadł @KubaJa86 był czysto przypadkowym a kierowca Czarnyslawek widać było dohamowywał już dosyć wcześniej.
Do zamknięcia
@Normag07 @Danio
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.