Incydent z udziałem bruniks1234 i malinkidwie

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

bruniks1234
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Bruniks1234

Incydent z udziałem bruniks1234 i malinkidwie

Post autor: bruniks1234 » 2018-03-26, 20:32

CPL F2 PS4
Dani0uk
25.03
Malinkidwie
Kierowca Scuderii Ferrari zmienił tor jazdy podczas jazdy, gdzie to jest karane.
https://youtu.be/nes2_zYs8zo

Awatar użytkownika
Malina
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Malinkidwie

Re: Incydent z udziałem bruniks1234 i malinkidwie

Post autor: Malina » 2018-03-27, 06:17

Tutaj mój onboard https://youtu.be/jork6ZZWFZM
Proszę o wzięcie pod uwagę lagi flesha.
Nie można traktowacctego jako normalna walkę bo latał po ekranie jak szalony. Chciałem go jak najszybciej wyprzedzić żeby nie zostać rozwalonym. W tym przypadku chciałem uniknąć kolizji, bo nagle prawie się zatrzymał.

bruniks1234
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Bruniks1234

Post autor: bruniks1234 » 2018-03-27, 06:40

Tak, ale weź pod uwagę, że jestem już sprawek i zbliża się do ciebie i tak uszkodziłeś mi skrzydło. Ja rozumiem, że chciałeś wyprzedzić, bo lagi, ale też ja tam byłem i przez to mój wyścig się zakończył.

Awatar użytkownika
Malina
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Malinkidwie

Post autor: Malina » 2018-03-27, 06:53

Już Cię przeprosiłem, zobacz z mojej perspektywy, masz link. To nie są warunki do ścigania bo jechałem 3 okrążenia za obiektem który skacze wszędzie, włącznie z tym ze raz był za mną raz przede mną, bez wyprzedzania. Czekamy na sędziów. Jeszcze raz przepraszam i nic więcej nie mogę zrobic. Nie jest to sytuacja oczywista. Myśle ze następnym krokiem powinno być wprowadzenie minimalnych parametrów neta. Od poczatku sezonu są mega problemy i tez już straciłem skrzydło kilka razy a kar nie było. Pzdr

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Post autor: HeadSteward » 2018-03-27, 14:13

Prosiłbym następnym razem jeśli film jest długi o podanie właściwej minuty filmu jako że nie mamy czasu sprawdzać całego nagrania i szukać tego momentu.

Z powyższysz nagrań widać iż kierowca @Malatsz gry zmienił tor jazdy nie był bezpośrednio atakowany przez kierowcę @bruniks1234 co pokazuja ròwnież czerwone strzałki. Kietowca Ferrari wykonał odpowiedni manewr i nie zamknał bezpośrednio toru kierowcy Force Indi a ten z koleji miał wystarczajaco miejsca na uniknięcie kolizji. Gdyby była to bezpośrednia walka pomiędzy tymi kierowcami to jak najbardziej można byłoby klasyfikować to jako niebezpieczny manewr aczkolwiek obaj kierowcy nie byli w zasięgu czerwonych strzałek czyt. Obok siebie.

Do zamknięcia
@Danio
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany