Platforma + Liga: PC F2
Koordynator ligi: @Steroman457
Data: 14.12.2019
Członkowie zaangażowani: @Ojciec_Dyktator @Steroman457
Opis: Kierowca Mclarena nie zostawia w ogóle miejsca na starcie wyścigu, przez co dochodzi do kontaktu i spadam z 1 na ostatnie miejsce
Dowody:
https://www.youtube.com/watch?v=Xos5gu6Z_Lk&feature=youtu.be
46:59
F2 PC GP Singapour
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: Gryfica_Gnilda
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: Ojciec Dyktator
Re: F2 PC GP Singapour
Dzień Dobry,
Jak widać na załączonym przeze mnie obrazie w momencie wjechania bolidu 69- @Ojciec_Dyktatorw T1 bolid 2-@Steroman457 nie znajdował się dalej za połową mojego bolidu, kierownice obu bolidów znajdowały się pod podobnym kątem co oznacza że @Steroman457 najechał na tarkę co mogło spowodować jego spadek na ostatnie miejsce.
W każdym razie przepraszam za incydent i Pozdrawiam Ojciec Dyktator
Jak widać na załączonym przeze mnie obrazie w momencie wjechania bolidu 69- @Ojciec_Dyktatorw T1 bolid 2-@Steroman457 nie znajdował się dalej za połową mojego bolidu, kierownice obu bolidów znajdowały się pod podobnym kątem co oznacza że @Steroman457 najechał na tarkę co mogło spowodować jego spadek na ostatnie miejsce.
W każdym razie przepraszam za incydent i Pozdrawiam Ojciec Dyktator
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: F2 PC GP Singapour
Po przejrzeniu nagrania sędziowie stwierdzają, iż winny tej sytuacji jest kierowca McLarena, który w momencie składania się do zakrętu nie zwrócił uwagi że przed nim znajduje się bolid Ferrari, co widać czysto na nagraniu. Kierowca ten powinien pozostawić wystarczająco miejsca na manewr kierowcy Ferrari lecz tak się nie stało. W związku z tym nakładamy karę 10sekund oraz 1 punkt karny na kierowcę @Ojciec_Dyktator .
Do zamknięcia
@Steroman457 @Ojciec_Dyktator
Do zamknięcia
@Steroman457 @Ojciec_Dyktator
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.