Platforma + Liga: PS4 PRO
Koordynator ligi: Dani0uk
Data: 04.12.2017
Członkowie zaangażowani: Danio + VvBARTEKvV
Opis: co tu duzo mowic. Mase miejsca start wyscigu jade srodkiem turu nagle - co widac w lusterku - Bartek dotyka mojej tylnej opony automatycznie wysylajac mnie na bande. Trace skrzydlo i jest po wyscigu. Nie wiem co sie z nim dzieje ale to nie pierwszy raz w ostatnich kilku tygodniach jak kogos rozwala. Nie wiem co z nim sie dzieje.
Dowody: https://youtu.be/g3TDEYswAq8
Kolizja CPL PRO Bartek - Danio
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
Kolizja CPL PRO Bartek - Danio
CPL F1 League RecordStarts: 56 Poles: 0 Wins: 0 Podiums: 1 Top 10s: 46 Points: 169

- VvBARTEKvV
- Uczy się
- Nick gracza:: VvBARTEKvV
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Po sprawdzeniu materiału sędziowie uznają ten przepadek za INCYDENT WYŚCIGOWY!!
Powodem tej decyzji jest iż kierowca @Dani0uk powinien zauważyć czerwony znacznik zbliżającego się pojazdu i pozostawić mu wystarczająco miejsca, natomiast kierowca @VvBARTEKvV powinien zachować wystarczającą ostrożność gdyż był za samochodem wyprzedzanym.
Nie zmienia to faktu iż obaj kierowcy powinni zachować bezkolizyjność!!!
Zo zamknięcia.
Powodem tej decyzji jest iż kierowca @Dani0uk powinien zauważyć czerwony znacznik zbliżającego się pojazdu i pozostawić mu wystarczająco miejsca, natomiast kierowca @VvBARTEKvV powinien zachować wystarczającą ostrożność gdyż był za samochodem wyprzedzanym.
Nie zmienia to faktu iż obaj kierowcy powinni zachować bezkolizyjność!!!
Zo zamknięcia.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.