CPL F5 GP Azerbejdżanu ,Dostalem strzala i uszkodzil mi skrzydło

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

KoalaVR
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: KoalaVR
Kontakt:

CPL F5 GP Azerbejdżanu ,Dostalem strzala i uszkodzil mi skrzydło

Post autor: KoalaVR » 2019-09-22, 19:15

CPL F5 GP Azerbejdżanu
Platforma/liga: Ps4/F5

Koordynator: @Wojcikk112

Data: 22.09.2019

Członkowie zaangażowani: @KoalaVR ,@Karramba534

Na pocztku zawodnik renault uderzyl we mnie na dochamowaniu do 2 czym zyskal wzgledem mnie, Nastepnie urwal mi Skrzydlo z lewej strony mimo ze zostawilem mu wystarczajaco miejsca

Dowody: 20:35 oraz 22:10
https://youtu.be/LWqakjEyaJk

KoalaVR

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: CPL F5 GP Azerbejdżanu ,Dostalem strzala i uszkodzil mi skrzydło

Post autor: HeadSteward » 2019-09-26, 14:47

Po przejrzeniu materiału sędziowie decydują ukarać kierowcę Renault @Karramba534 za niebezpieczną jazdę oraz spowodowanie kolizji gdzie kierowca Alfy Romeo stracił kawałek skrzydła. 5 sekund pozostanie doliczone do oficjalnego czasu.

Walka na torze musi odbywać się bezkolizyjnie. Na nagraniu widzimy, iż Renault uderzyło w bolid poprzedzający dwa razy tym samym go uszkadzając. W momencie drugiej kolizji kierowca @KoalaVR pozostawił wystarczająco miejsca lecz niedostosowanie prędkości przez bolid Renault, doprowadziło do kontaktu.

Do zamknięcia
@Wojcikk112
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany