Niebezpieczny powrót na tor przez gracza Quir:
https://youtu.be/fiJ0Gnh3GNI
Incydent F2 Pc GP Bahrain
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: Gryfica_Gnilda
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: TeamDzika Kaczka
- Kontakt:
Re: Incydent F2 Pc GP Bahrain
WitamSteroman457 pisze:Niebezpieczny powrót na tor przez gracza Quir:
https://youtu.be/fiJ0Gnh3GNI
A wiec tak, na początku chciałem bardzo przeprosić za ten incydent.
Niestety po ataku na kierowce hassa wpadłem w spina następnie dostałem powiadomienie przez co gre mi zminimalizowało. Dodam jeszcze ze zostałem jeszcze ukarany przez gre 5se (co widać na ss) która odstalem w boskie.
Jedynie co pozostało mi to przeprosić drogiego koordynatora i obiecać ze to się więcej niepowtórzy.
Pozdrawiam

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: Incydent F2 Pc GP Bahrain
Po obejżeniu materiału sędziowie przyznają faktycznie, jest to niecodzienna sytuacja. Nie wyglądało to na umyślne spowodowanie wypadku i cieżko ukarać kierowcę za ten manewr.
Dlatego też uznamy to jako incydent wyścigowy.
Do zamknięcia
@Steroman457 @mikolajkasztelan633
PS. Prosiłbym używać formularza zgłoszeniowego na przyszłość. Pomoże też to stronie zainteresowanej.
Dlatego też uznamy to jako incydent wyścigowy.
Do zamknięcia
@Steroman457 @mikolajkasztelan633
PS. Prosiłbym używać formularza zgłoszeniowego na przyszłość. Pomoże też to stronie zainteresowanej.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.