Platforma + Liga: CPL F2 PS4
Koordynator ligi: @trolface100
Data: 28.07.2019
Członkowie zaangażowani: @trolface100 @matixx_88
Opis: Ktoś tutaj ewidentnie pomylił sobie open lobby z wyścigami ligowymi i postanowił się zabawić w Torpedę. Dużo chyba nie muszę dodawać no chyba że prośbę o ban na następny wyścig, gdyż za podobny incydent kolega Rudi_1980WRO (wybacz że znów to wspominam ale muszę jakiś przykład dodać) w Monako dostał bana na kolejną rundę i mam nadzieję że tutaj decyzja będzie podobna. Lag czy odłączenie kierownicy odpada gdyż przy kasacji widać u matixxa zablokowanie opon, czyli był świadomy swoich czynów.
Dowody:
https://www.youtube.com/watch?v=hxYB4idCeWM
Open lobby or league racing???
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Koordynator F2
- Nick gracza:: trolface100
Re: Open lobby or league racing???
Mój błąd i tyle. Źle oceniłem drogę hamowania, ale zaznaczam ze w tym czynie nie było żadnej celowości. Pozostaje mi tylko przeprosić @trolface100 za zaistniała sytuacje.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
- Koordynator F2
- Nick gracza:: trolface100
@matixx_88 AlE wIeSz Że ByŁeŚ dUbLoWaNy? A w takim momencie powinieneś zniknąć na trawę lub zatrzymać się tam? Przez to straciłem 2 miejsce bo sobie pomyślałeś: a sobie powalczę z liderem a czemu nie, w końcu może Z A B Ł Y S N Ę???????????????
Powiem tak: udało to się perfekcyjnie, szkoda że to NIE BYŁA WALKA O PROWADZENIE. Wybacz, ale tego nie kupuję nie za bardzo. Może powinienem inaczej się wyrażać, gdyż jestem koordynatorem i mam dawać przykład innym swoją czystą jazdą i postawą poza torem ale że to już po raz drugi się wydarzyło to nerwy mi puściły i nie mam zamiaru w takim razie dawać żadnych przykładów.
Powiem tak: udało to się perfekcyjnie, szkoda że to NIE BYŁA WALKA O PROWADZENIE. Wybacz, ale tego nie kupuję nie za bardzo. Może powinienem inaczej się wyrażać, gdyż jestem koordynatorem i mam dawać przykład innym swoją czystą jazdą i postawą poza torem ale że to już po raz drugi się wydarzyło to nerwy mi puściły i nie mam zamiaru w takim razie dawać żadnych przykładów.
" Dopóki nie spróbujesz, nie dasz rady"
ja zabłysnąć? Jesteś w dużym błędzie, może Ty chcesz tu zabłysnąć ale to nie mnie oceniać. Wytłumaczyłem się, teraz czekam na werdykt i karę, bo to był wielBłąd z mojej strony.
Nie wiem czego Ty jeszcze oczekujesz
Nie wiem czego Ty jeszcze oczekujesz
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Po przejrzeniu materiału, sędziowie decydują się ukarać kierowcę Haas @matixx_88 za spowodowanie kolizji która odebrała prawdopodobną szansę kierowcy RedBull na zwycięstwo.
Ponieważ w kolizję był uwikłany kierowca dublowany kara powinna być surowa, aczkolwiek, iż od daty wyścigu troche upłynęło czasu sędziowie nakładają 15sekund kary oraz 5 pkt na licencję.
W sporcie motorowym nie ma czegoś takiego jak "...zniknąć na trawę..." także kierowca @trolface100 powinien ciut zastopować swoje nerwy. Kierowca dublowany nie ma obowiązku a wręcz ma zakaz ucieczki na trawę kiedy jest dublowany. Taki manewr może spowodować nagłe obrócenie pojazdu lub kolizję. Kierowca dublowany ma nakaz puścić kierowcę prowadzącego jak najszybciej ale w bezpiecznym miejscu.
Do zamknięcia
@trolface100
Ponieważ w kolizję był uwikłany kierowca dublowany kara powinna być surowa, aczkolwiek, iż od daty wyścigu troche upłynęło czasu sędziowie nakładają 15sekund kary oraz 5 pkt na licencję.
W sporcie motorowym nie ma czegoś takiego jak "...zniknąć na trawę..." także kierowca @trolface100 powinien ciut zastopować swoje nerwy. Kierowca dublowany nie ma obowiązku a wręcz ma zakaz ucieczki na trawę kiedy jest dublowany. Taki manewr może spowodować nagłe obrócenie pojazdu lub kolizję. Kierowca dublowany ma nakaz puścić kierowcę prowadzącego jak najszybciej ale w bezpiecznym miejscu.
Do zamknięcia
@trolface100
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.