Witam,
Platforma + Liga:F3 PS4
Koordynator ligi: @HooLiGaN_PoVeR-
Data:13.07.2019
Członkowie zaangażowani: @sirczarny @Gracjan
Opis: Chciałbym by sędziowie zamienili miejsca końcowe kolegi Grozana i Mojego, powinienem mięć pozycje końcową 7, a Grozan 8
W ostatnim okrążeniu w ostatnim zakręcie po długiej prostej koledze nie udał się manewr wyprzedzania i centralnie zrobił diving bomb po czym ja pojechałem dalej,kolega mnie wyprzedził i zdobył nielegalnie pozycje. I teraz tak, nie posiadam żadnego materiału by to udowodnić, komentator niestety w ostatnim momencie postanowił przenieść się na inną parę ale chce zaapelować do Grożana by potwierdził moją historię.
Dowody: brak, liczę na fair play zawodnika Gracjan
GP Japonii F3 - diving bomb by Grozan
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
Re: GP Japonii F3 - diving bomb by Grozan
Kierowca sirczarny pojechał inną linią jak przez cały wyścig kiedy byłem za nim zjechał na prawo i trochę wcześniej zahamował to mnie zmyliło a ja zblokowałem koła na mokrym torze i nie wyhamowałem nie mam nagrania tyle mam do dodania
.Ale zgadzam się z sirczarnym powinienem zwolnić i oddać pozycję

- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Ponieważ główną zasadą zgłaszania incydentu jest dowód w postaci wideo lub zdjęcia w zależnosci od sytuacji, w tym przypadku nie ma żadnego. Dlatego też ten wniosek nie zostaje rozpatrzony.
Do zamknięcia
@HooLiGaN_PoVeR-
Do zamknięcia
@HooLiGaN_PoVeR-
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Nie rozumiem, dwóch kierowców piszę jak było a sędziowie mają to za nic ? Gramy fair chyba? Szanujmy się nawzajem Proszę o rozpatrzenie ponownie decyzji bo nie zgadzam się z nią.