CPL F2 GP Bahrainu wywiady kierowców

Moderator: CPL__Iceman

Zablokowany
Awatar użytkownika
Danio
Administrator
Administrator
Nick gracza:: dani0uk
Kontakt:

CPL F2 GP Bahrainu wywiady kierowców

Post autor: Danio » 2017-09-18, 12:29

1. Jak poszło Ci w wyścigu? Czy osiągnąłeś to, czego chciałeś?

2. Dwa wyścigi zostały zakończone, czy uważasz, że można powiedzieć, że istnieje ścisła walka o tytuł lub czy już wiadomo kto osiągnie zacny tytuł?

3. Jaki wrażenie zrobił na tobie Twój kolega z drużyny?

4. Dla zwycięzcy wyścigu @JEZIOR111 opisz swoje odczucia, kiedy zdałeś sobie sprawę, że byłeś w stanie odnieść swoje pierwsze zwycięstwo w tym sezonie?

Inni kierowcy?

Czy wierzysz, że można konsekwentnie walczyć o podium czy czy to było takie, że inni uczestniczą w kolizjach i złej strategii?

CPL F1 League RecordStarts: 56 Poles: 0 Wins: 0 Podiums: 1 Top 10s: 46 Points: 169 Obrazek

Awatar użytkownika
Danio
Administrator
Administrator
Nick gracza:: dani0uk
Kontakt:

Post autor: Danio » 2017-09-18, 12:39

Ach lag i tak naprawde mój błąd przy dochamowaniu spowodował, że nie bylo o co walczyć poza drobnymi punktami niestety. Także niestety ale nie osiagnąlem tego czego chciałem

2. Dwa wyścigi zostały zakończone, czy uważasz, że można powiedzieć, że istnieje ścisła walka o tytuł lub czy już wiadomo kto osiągnie zacny tytuł?

W F2 dotychczas jest bardzo wyrównana walka i to mi się podoba. Większość kierowców pokazuje podoby pace time wiec walka myśle bedzie do końca.

@Nerkaw nie raz pokazał, że umie jeźdźić i tym razem również. Dobre kwalifikacje i gdyby nie brak prądu w domu to byłby wysoko w Chinach

4. Czy wierzysz, że można konsekwentnie walczyć o podium czy czy to było takie, że inni uczestniczą w kolizjach i złej strategii?

Tak jak najbardziej. Tempo podobne u każdego więc każdy ma na nie szanse
CPL F1 League RecordStarts: 56 Poles: 0 Wins: 0 Podiums: 1 Top 10s: 46 Points: 169 Obrazek

Pancerniak_2
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Pancerniak_2

Post autor: Pancerniak_2 » 2017-09-19, 19:59

W wyścigu w Chinach nie poszło mi dobrze i zdecydowanie poniżej moich oczekiwań. Zlozylo się na to niezbyt dobre tempo a także seria prostych i niepotrzebnych pomyłek jak min. niepotrzebny zjazd do pit-stopu.

Uważam oczywiście że walka o tytuł jest cały czas otwarta i jeszcze każdy może zostać mistrzem F2. Ale po moim bezblednym weekendzie w Australii nabrałem trochę pewności siebie i sądzę że mam szansę włączyć się w tą walkę.

3. Jakie wrażenie zrobił na tobie Twój kolega z drużyny?

Leko8901 jest godnym przeciwnikiem. Jeździ szybko i równo. Jesteśmy teraz z taką samą liczbą punktów w klasyfikacji generalnej a także jak na razie prowadzimy też w klasyfikacji konstruktorów.

4. Czy wierzysz, że można konsekwentnie walczyć o podium czy czy to było takie, że inni uczestniczą w kolizjach i złej strategii?

Jeżeli dany tor mi pasuje, mam na nim dobre tempo i nie uwikłam się w żadną kolizję myślę że jestem w stanie walczyć o podium.

Nunleey
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Nunleey

Post autor: Nunleey » 2017-09-22, 15:04

Jest lekki niedosyt ponieważ wyścig przegrałem na własne życzenie. Gdyby nie uszkodzone skrzydło i dodatkowy zjazd to wydaje mi się że wygrałbym ten wyścig.
Uważam że tak. Jest dużo szybkich kierowców i wszyscy w tej chwili mają szanse na tytuł.
Duszek jest dobrym kierowcą i pokazał to w pierwszym wyścigu kiedy to dojechał na 5 pozycji. W drugim wyścigu nie startował więc ciężko mi coś więcej powiedzieć. Zobaczymy jak nam pójdzie w Bahrajnie.
4.Czy wierzysz, że można konsekwentnie walczyć o podium czy czy to było takie, że inni uczestniczą w kolizjach i złej strategii?
Każdy na początku wyścigu ma szanse na podium. Dużo zależy od koncentracji oraz szczęścia.

Zablokowany