F2 - GP Francji - Adkins vs Archy

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

adkins2405
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: adkins2405

F2 - GP Francji - Adkins vs Archy

Post autor: adkins2405 » 2018-11-04, 18:35

Platforma: PS4
Liga: F2 GP Francji
Koordynator: @Normag07
Data: 28.10.2018
Członkowie zaangażowani:@adkins2405 @ArchyPlayGames

Sytuacja miała miejsce na pierwszym okrążeniu - zakręt numer 6 dokładniej. Generalnie w 4 dostałem od kogoś uderzenie z tyłu, wypchnęło mnie to z toru i zgodnie z zaleceniem gry, oddałem pozycję Archiemu w 5. W 6 pojechałem zewnętrzną linią jazdy, natomiast Archy w dość agresywny sposób zamknął mi drzwi i uszkodził kawałek przedniego skrzydła.

Odpuściłbym to wszystko, ale to już drugi raz, kiedy Archy uszkadza mi pojazd w trakcie pierwszego okrążenia. Monako odpuściłem, bo generalnie jazda tam w deszczu jest niebezpieczna, ale tutaj w mojej opinii pojechał zdecydowanie za agresywnie.

Materiał dowodowy: https://www.youtube.com/watch?v=UKVYJ9LsUps

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: F2 - GP Francji - Adkins vs Archy

Post autor: HeadSteward » 2018-11-07, 19:30

Czy kierowca @ArchyPlayGames ma coś do dodania?
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

adkins2405
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: adkins2405

Post autor: adkins2405 » 2018-11-13, 18:15

Jak widać Archy chyba nie ma nic do dodania w tej kwestii...

Awatar użytkownika
ArchyPlayGames
Koordynator F3
Koordynator F3
Nick gracza:: ArchyPlayGames

Post autor: ArchyPlayGames » 2018-11-14, 20:24

O wow bardzo przepraszam przyblokowalem kolo i za szeroko wyjechalem Chcialem najmocniej przeprosic nie zrobilem tego specjalnie. Dolaczajac tu do ligi Wiedzialem Ze Musze uwazac na manewry ktore wykonuje aby nie narazic Innych uczestnikow.

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Post autor: HeadSteward » 2018-11-26, 10:41

Po przeanalizowaniu materiału sędziowie stwierdzają iż powodem całego zajścia był pierwszy kontakt kierowcy Redbulla z kierowcą Renault.

@ArchyPlayGames źle dohamował do zakrętu gdzie uderzył w tył bolidu Renault a ten pózniej musiał oddać pozycję. Kolejny zakręt dochodzi do ponownego zablokowania kół przez kierowcę Redbull co skutkuje uderzeniem w bok kierowcy @adkins2405. Dlatego też za spowodowanie umiarkowanej kolizji sędziowie nakładają 10sekund kary do następnego wyścigu i 5pkt karnych na licencję.

Do zamknięcia
@Normag07
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany