Platforma: PS4
Liga: F2 GP Francji
Koordynator: @Normag07
Data: 28.10.2018
Członkowie zaangażowani:@adkins2405 @ArchyPlayGames
Sytuacja miała miejsce na pierwszym okrążeniu - zakręt numer 6 dokładniej. Generalnie w 4 dostałem od kogoś uderzenie z tyłu, wypchnęło mnie to z toru i zgodnie z zaleceniem gry, oddałem pozycję Archiemu w 5. W 6 pojechałem zewnętrzną linią jazdy, natomiast Archy w dość agresywny sposób zamknął mi drzwi i uszkodził kawałek przedniego skrzydła.
Odpuściłbym to wszystko, ale to już drugi raz, kiedy Archy uszkadza mi pojazd w trakcie pierwszego okrążenia. Monako odpuściłem, bo generalnie jazda tam w deszczu jest niebezpieczna, ale tutaj w mojej opinii pojechał zdecydowanie za agresywnie.
Materiał dowodowy: https://www.youtube.com/watch?v=UKVYJ9LsUps
F2 - GP Francji - Adkins vs Archy
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Uczy się
- Nick gracza:: adkins2405
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: F2 - GP Francji - Adkins vs Archy
Czy kierowca @ArchyPlayGames ma coś do dodania?
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
-
- Uczy się
- Nick gracza:: adkins2405
Jak widać Archy chyba nie ma nic do dodania w tej kwestii...
- ArchyPlayGames
- Koordynator F3
- Nick gracza:: ArchyPlayGames
O wow bardzo przepraszam przyblokowalem kolo i za szeroko wyjechalem Chcialem najmocniej przeprosic nie zrobilem tego specjalnie. Dolaczajac tu do ligi Wiedzialem Ze Musze uwazac na manewry ktore wykonuje aby nie narazic Innych uczestnikow.
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Po przeanalizowaniu materiału sędziowie stwierdzają iż powodem całego zajścia był pierwszy kontakt kierowcy Redbulla z kierowcą Renault.
@ArchyPlayGames źle dohamował do zakrętu gdzie uderzył w tył bolidu Renault a ten pózniej musiał oddać pozycję. Kolejny zakręt dochodzi do ponownego zablokowania kół przez kierowcę Redbull co skutkuje uderzeniem w bok kierowcy @adkins2405. Dlatego też za spowodowanie umiarkowanej kolizji sędziowie nakładają 10sekund kary do następnego wyścigu i 5pkt karnych na licencję.
Do zamknięcia
@Normag07
@ArchyPlayGames źle dohamował do zakrętu gdzie uderzył w tył bolidu Renault a ten pózniej musiał oddać pozycję. Kolejny zakręt dochodzi do ponownego zablokowania kół przez kierowcę Redbull co skutkuje uderzeniem w bok kierowcy @adkins2405. Dlatego też za spowodowanie umiarkowanej kolizji sędziowie nakładają 10sekund kary do następnego wyścigu i 5pkt karnych na licencję.
Do zamknięcia
@Normag07
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.