Z nowym sezonem zaczynającym się w tą niedzielę, jak bardzo czujesz się na siłach na ten wyścig?
Mysle, ze czuje sie w miare na silach aby powalczyc o jakies czolowe miejsca w lidze,jestem przygotowany ale zobaczymy rywale moga byc trudni.
Jakie są Twoje oczekiwania na ten sezon?
Licze na punktowanie w kazdym wyscigu i walke o mistrzostwo
Co myślisz o wyborze swojego samochodu?
Red Bull - wysmienity samochód i czuje ze bedzie dobrze tym bardziej, ze tegoroczne zmiany regulaminowe pomoga mi w tym
Dlaczego wybrałeś swojego partnera?
Nerkaw wydaje sie byc solidnym kierowca i napewno bedzie duzym plusem dla druzyny. Co prawda dolaczyl w polowie zeszlego sezonu i nie zdobyl wielu punktow ale pokazal ze umie jezdzic i licze ze w tym sezonie bedzie punktowal co wyscig.
Twoi główni rywale w tym sezonie?
Hmm ciezko powiedziec bo jest wiele nowych twarzy, ale wydaje mi sie, że zagrozeniem moze byc Misieq1997, Kacperalex, oraz Jezior111 na pewno, choc sa tez inni.
Top 3 w kwalifikacjach?
Ja
Kacperalex
Misieq1997
Top 3 w wyścigu?
Ja
Normag007
Jezior111
CPL F2 GP Australii wywiady kierowców
Moderator: CPL__Iceman
CPL F2 GP Australii wywiady kierowców
Ostatnio zmieniony 2017-09-14, 16:37 przez Danio, łącznie zmieniany 1 raz.
CPL F1 League RecordStarts: 56 Poles: 0 Wins: 0 Podiums: 1 Top 10s: 46 Points: 169

Z nowym sezonem zaczynającym się w tą niedzielę, jak bardzo czujesz się na siłach na ten wyścig?
To mój pierwszy wyścig w lidze, więc mały stresuj jest 😉. Do tej pory startowalem w Akademii gdzie zliczyłem 3 wyscigi i ukonczylem na 6 miejscu.
Zauważyłem u mnie mały progres w prowadzeniu bolidu. Mam nadzieję że ten sezon skończę w czołówce.
Z Ferrari jestem związany od lat i jakoś nie wyobrażam sobie jeździć innym bolidem. FORZA FERRARI !😁
Na wybór mojego partnera nie miałem wpływu. Jednak mam nadzieję że współpraca z Kossak8865 ułoży pomyślnie.
Nie znam jeszcze wszystkich kierowców Ale myślę że Nerkaw i Misieq1997 są godnymi przeciwnikami, bo ja narazie Danio jest dla mnie niedościgniony ☺
Top 3 w kwalifikacjach?
Danio
Narkaw
Ja
Top 3 w wyścigu?
Trudno powiedzieć jeżeli nie zna się kierowców, więc tym razem wstrzymam się z typowaniem . Życzę wszystkim powodzenia i wytrzymałych opon.
To mój pierwszy wyścig w lidze, więc mały stresuj jest 😉. Do tej pory startowalem w Akademii gdzie zliczyłem 3 wyscigi i ukonczylem na 6 miejscu.
Zauważyłem u mnie mały progres w prowadzeniu bolidu. Mam nadzieję że ten sezon skończę w czołówce.
Z Ferrari jestem związany od lat i jakoś nie wyobrażam sobie jeździć innym bolidem. FORZA FERRARI !😁
Na wybór mojego partnera nie miałem wpływu. Jednak mam nadzieję że współpraca z Kossak8865 ułoży pomyślnie.
Nie znam jeszcze wszystkich kierowców Ale myślę że Nerkaw i Misieq1997 są godnymi przeciwnikami, bo ja narazie Danio jest dla mnie niedościgniony ☺
Top 3 w kwalifikacjach?
Danio
Narkaw
Ja
Top 3 w wyścigu?
Trudno powiedzieć jeżeli nie zna się kierowców, więc tym razem wstrzymam się z typowaniem . Życzę wszystkim powodzenia i wytrzymałych opon.
-Jechalem tylko w jednym wyscigu przed sezonem w ktorym spisalem sie calkiem dobrze. Jestem gotowy do walki w F2.
-Licze na ukonczenie kazdego wyscigu w punktach.
-Mam nadzieje ze dobrze wybralem.
-Nie mialem wplywu na wybor swojego partnera.
-Wszyscy ktorzy beda przede mna po pierwszym wyscigu w punktacji generalnej.
Top 3 w kwalifikacjach?
-To moj pierwszy sezon wiec nie chce sie wypowiadac.
Top 3 w wyścigu?
-Nie mam pojecia. Tak samo jak w poprzednim pytaniu.
-Jechalem tylko w jednym wyscigu przed sezonem w ktorym spisalem sie calkiem dobrze. Jestem gotowy do walki w F2.
-Licze na ukonczenie kazdego wyscigu w punktach.
-Mam nadzieje ze dobrze wybralem.
-Nie mialem wplywu na wybor swojego partnera.
-Wszyscy ktorzy beda przede mna po pierwszym wyscigu w punktacji generalnej.
Top 3 w kwalifikacjach?
-To moj pierwszy sezon wiec nie chce sie wypowiadac.
Top 3 w wyścigu?
-Nie mam pojecia. Tak samo jak w poprzednim pytaniu.
-
- Uczy się
- Nick gracza:: Pancerniak_2
Szczerze mówiąc nie jestem do końca zadowolony z mojej obecnej dyspozycji. Nie miałem zbyt wiele czasu na trening. Najważniejsze będzie wyeliminowanie głupich błędów, a potem będzie już dobrze.
Cóż sądzę, że głównym celem na ten sezon jest zdobywanie punktów w jak największej ilości wyścigów. Mam nadzieję, że mi się to uda.
Wybrałem Mclarena, ponieważ bardzo lubię ten zespół. Może nie należy on do najszybszych w tym roku, ale nie narzekam.
Ja akurat nie miałem wpływu na wybór swojego partnera. Myślę jednak, że Leko8901 będzie dobrym teammatem i będziemy się świetnie dogadywać.
Jestem tu nowy, więc nie wiem czego się spodziewać. Ale na pewno wszyscy będą groźni :)
Top 3 w kwalifikacjach?
W ten weekend narazie wstrzymam się z typowaniem.
Top 3 w wyścigu?
Po tym wyścigu będę miał jakiekolwiek wskazówki o dyspozycji rywali i później będę obstawiał kolejne weekendy.
Szczerze mówiąc nie jestem do końca zadowolony z mojej obecnej dyspozycji. Nie miałem zbyt wiele czasu na trening. Najważniejsze będzie wyeliminowanie głupich błędów, a potem będzie już dobrze.
Cóż sądzę, że głównym celem na ten sezon jest zdobywanie punktów w jak największej ilości wyścigów. Mam nadzieję, że mi się to uda.
Wybrałem Mclarena, ponieważ bardzo lubię ten zespół. Może nie należy on do najszybszych w tym roku, ale nie narzekam.
Ja akurat nie miałem wpływu na wybór swojego partnera. Myślę jednak, że Leko8901 będzie dobrym teammatem i będziemy się świetnie dogadywać.
Jestem tu nowy, więc nie wiem czego się spodziewać. Ale na pewno wszyscy będą groźni :)
Top 3 w kwalifikacjach?
W ten weekend narazie wstrzymam się z typowaniem.
Top 3 w wyścigu?
Po tym wyścigu będę miał jakiekolwiek wskazówki o dyspozycji rywali i później będę obstawiał kolejne weekendy.