Platforma:Ps4
Liga:Pro Brazil
Koordynator: @Danio
Data : 23.07.2018
Czlonkowie zaangazowani : @DawidDawidek_011 @damian
Opis:To moj pierwszy raz kiedy zglaszam kogos ale stawka jest duza a zachowanie kolegi po zostawie wiele do zyczenia.
Mam tu dwie sytuacja do rozpatrzenia dla sedziego. Pierwsza:
Na strimie z GP brazylii z Pro (18:10) jak widac jak dawid zyskuje pozycje wyprzedzajac mnie poza torem, dokladnie widac ze zrobil to specjalnie bo swobodnie moglby utrzymac sie na torze.
Link do tej sytuacji
https://youtu.be/RJoCXDRiV1w
Druga:
To samo okrazenie, nastepny zakret, Dawidek lekko mnie underza, wyniki czego przez chwile trace kontrole nad bolidem, a tymczasem dawidek poraz drugi wyprzedza mnie poza torem.
Link do tej sytuacji : (0:44)
https://youtu.be/H54w4ellJ1M
Spryytny Vs Davidawidek
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Uczy się
- Nick gracza:: DawidDawidek_011
Re: Spryytny Vs Davidawidek
1.W pierwszym zakręcie zostałem trochę zepchniety na prawo i w takiej sytuacji wolałem ściąć zakręt i dostać karę 3 sek niż psuć wyścig sprytnemu nie potrzebnym kontaktem wpychając się niepotrzebnie
2.zakret nr 4 No co tu dużo mówić
wiadomo że ja chciałem wyjść z tego zakrętu zwycięsko on pewnie też i doszło do małego kontaktu po czym trochę wylecieliśmy po za tor ale na szczęście żadnych uszkodzeń w naszych bolidach nie było
Mam nadzieję na uczciwy werdykt pozdrawiam
2.zakret nr 4 No co tu dużo mówić

Mam nadzieję na uczciwy werdykt pozdrawiam
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: Spryytny Vs Davidawidek
Po przejżeniu obu nagrań sędziowie stwierdzają:
Przy pierwszej sytuacji gra automatycznie ukarała kierowcę za ten incydent więc nie ma potrzeby karać ponownie;
Natomiast przy drugiej sytuacji owszem obaj kierowcy zachowali agresywną linię jazdy. Do kontaktu doszło gdzie kierowca ferrari @damian zaczął ściskać kierowcę Haasa @DawidDawidek_011 po czym doszło do kontaktu.
Dlatego też sędziowie nie podejmują zadnej czynności w tej sprawie i uznają obie sytuacje jako incydent wyścigowy
Do zamknięcia
@Danio @Normag07
Przy pierwszej sytuacji gra automatycznie ukarała kierowcę za ten incydent więc nie ma potrzeby karać ponownie;
Natomiast przy drugiej sytuacji owszem obaj kierowcy zachowali agresywną linię jazdy. Do kontaktu doszło gdzie kierowca ferrari @damian zaczął ściskać kierowcę Haasa @DawidDawidek_011 po czym doszło do kontaktu.
Dlatego też sędziowie nie podejmują zadnej czynności w tej sprawie i uznają obie sytuacje jako incydent wyścigowy
Do zamknięcia
@Danio @Normag07
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.