ismolny vs czarnyslawek
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
ismolny vs czarnyslawek
Platforma + Liga: PS4, F2 GP Węgier
Koordynator ligi: @Normag07
Data: 27.05.2018
Członkowie zaangażowani: @Ismolny @Sebixo23y
Opis:
Jak widać na poniższym video, walczyłem z Czarnym o zwycięstwo i w ostatnim zakręcie widocznym na video nie zostawił mi miejsca wystarczającego, żęby mógł się tam zmieścić bolid. Można nawet powiedzieć, że we mnie zjechał i wypchnął mnie z toru co nie dość, że kosztowało mnie zwycięstwo to jeszcze jakiekolwiek punkty. Taka jazda nie przystoi zawodnikom rywalizującym o czołowe lokaty
Dowód:
https://www.youtube.com/watch?v=SSZNAkRv030
Koordynator ligi: @Normag07
Data: 27.05.2018
Członkowie zaangażowani: @Ismolny @Sebixo23y
Opis:
Jak widać na poniższym video, walczyłem z Czarnym o zwycięstwo i w ostatnim zakręcie widocznym na video nie zostawił mi miejsca wystarczającego, żęby mógł się tam zmieścić bolid. Można nawet powiedzieć, że we mnie zjechał i wypchnął mnie z toru co nie dość, że kosztowało mnie zwycięstwo to jeszcze jakiekolwiek punkty. Taka jazda nie przystoi zawodnikom rywalizującym o czołowe lokaty
Dowód:
https://www.youtube.com/watch?v=SSZNAkRv030
Re: ismolny vs czarnyslawek
1.Uważam że jest to incydent wyscigowy ponieważ obaj bylismy w trudnej sytuacji.
2.Uwazam ze atak kierowcy ismolny byl nie potrzebny poniewaz nie jest to zakret do wyprzedzania i tez bylem przed toba mógł poczekac na drs i mnie wyprzedzic.
3.Tutaj moje video.
https://youtu.be/H3zk2Kbm_AI
2.Uwazam ze atak kierowcy ismolny byl nie potrzebny poniewaz nie jest to zakret do wyprzedzania i tez bylem przed toba mógł poczekac na drs i mnie wyprzedzic.
3.Tutaj moje video.
https://youtu.be/H3zk2Kbm_AI
Jeszcze nawet widać, że uderzyłeś mnie dodatkowo w tylne koło chwile wcześniej przez co straciłem tempo i się ze mną zrównałeś... :P
Mam nadzieję, że sędziowe będą bezwzględni
Mam nadzieję, że sędziowe będą bezwzględni
Dbr wez goosciu zluzuj troche jak i tu tak i na grupie.wpechnoles bo chciales na chama a ja zostawilem miejsce i nie bede przepuszczal laskawie pana ismolnego tylko z tg z wgledu ze chcesz byc przede mna.Na zakretach zwłaszcza wegry sie nie wyprzedza i skończ bo takie cos nie ma sensu w monaco to ty mnie wypchnoles wiec zluzuj koniec tematu tyle.
http://www.mototube.pl/film/17383/gp-we ... hamiltona/
Zobacz sobie czarny a potem pisz o wyprzedzaniu
Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Zobacz sobie czarny a potem pisz o wyprzedzaniu

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Pilnuj siebie bedziesz a niebie zebym ja zara nie musial wrzucac pewnej sytuacji z tb.....zkazdy jakies wonty do mnie ma. Byłem ciut przed nim wiec zdecydowalem tak i dobra nie twoja sprawa to na co sie masz.Raptem 2 raz mnie ktos zglasza ale każdy o cos sie przybija do mnie.Jak wam tak nie pasuje to zrobcie sb glosowanie żeby mnie wyrzucic i tyle.
Czarny jak masz ze mną sytuacje w której coś ci zrobiłem to wrzuć ją przecież się nie obrażę bo nie na tym to polegaSebixo23y pisze:Pilnuj siebie bedziesz a niebie zebym ja zara nie musial wrzucac pewnej sytuacji z tb.....zkazdy jakies wonty do mnie ma. Byłem ciut przed nim wiec zdecydowalem tak i dobra nie twoja sprawa to na co sie masz.Raptem 2 raz mnie ktos zglasza ale każdy o cos sie przybija do mnie.Jak wam tak nie pasuje to zrobcie sb glosowanie żeby mnie wyrzucic i tyle.

Także jak coś masz to przeslij
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Dobra tylko po co sie odzywasz jak tu nie ty zawaliles tylko ja i on juz napisalem na. Grp ze dalem troche za malo miejsca i on tez niepotrzebnie tez sie ladowal w to miejsce.
Słowa typu
,,Po co się odzywasz" na forum są nie na miejscu
,,Po co się odzywasz" na forum są nie na miejscu

Drazenie tej dyskusji tez nie jest na miejscu wiec skoncz
Panowie sędziowie. To jest właśnie najgorsze. Czarny popełnia błąd, mamy przykład z prawdziwego F1, ale dalej nie przeprosi nie przyzna się do błędu co oznacza, że będzie tak robił dalej.
Po prostu dzieciak ;)
Po prostu dzieciak ;)
Nie mammam zamiaru cie za to przepraszac po tym co wypisywales o mnie na grupie f2.
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Po przejżeniu nagrań sędziowie stwierdzają iż winę za ten incydent ponosi kierowca @Sebixo23y i nakłada na niego karę 15sek i 10pkt karnych doliczony do wyścigu na Węgrzech.
Nieważne jaki tor i gdzie ale jeśli dochodzi do sytuacji gdzie oba bolidy są „zrównane” obaj kierowcy mają obowiązek utrzymywać czysty tor jazdy. Tutaj kierowca @ismolny nie miał gdzie już odjechać i w dodatku ukończył wyścig.
Takie sytuacje nie maja prawa bytu.
Do zamknięcia
@Normag07 @Danio
Nieważne jaki tor i gdzie ale jeśli dochodzi do sytuacji gdzie oba bolidy są „zrównane” obaj kierowcy mają obowiązek utrzymywać czysty tor jazdy. Tutaj kierowca @ismolny nie miał gdzie już odjechać i w dodatku ukończył wyścig.
Takie sytuacje nie maja prawa bytu.
Do zamknięcia
@Normag07 @Danio
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.