Incydent:czarnyslawek,iirun59
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
Incydent:czarnyslawek,iirun59
Liga: F2,Gp Bahrajn
Data: 25.04.2018
Koordynator ligi: @Normag07
Członkowie zaangażowani: @Sebixo23y @iirun59
Opis: Podczas manewru wyprzedzania zostałem zrzucony przez kierowce iirun59 straciłem przez to szanse na podium.
Dowody: https://youtu.be/YlBJ0V2VqjA
Incydent zaczyna sie w 3,10min.
Data: 25.04.2018
Koordynator ligi: @Normag07
Członkowie zaangażowani: @Sebixo23y @iirun59
Opis: Podczas manewru wyprzedzania zostałem zrzucony przez kierowce iirun59 straciłem przez to szanse na podium.
Dowody: https://youtu.be/YlBJ0V2VqjA
Incydent zaczyna sie w 3,10min.
Re: Incydent:czarnyslawek,iirun59
Na filmiku widać że ismolny też mnie wypchnął ale zakładam że byłem w martwym punkcie przez co też mógł mnie nie widzieć i nie będę składać skargi na niego i potem przez chwilę była walka koło w koło ale czysta i ty też wyskoczyles na tym zakręcie nie miałem prawa cię widzieć oczywiście jakbym ja jechał za tobą to zgadzam się ale byłem przed Toba więc ...
Byłem idealnie obok ciebie więc nie wiem jak mnie nie widziałeś skoro sa strzałki zbliżające i lusterka
Nie byłeś idealnie obok mnie bo byłeś za mną po drugie byłeś w martwym punkcie zobacz sobie powtórkę ta sama sytuacja co ja miałem z ismolny.. ale o to w ogóle nie mam do niego pretensji
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
@iirun59 czy możemy zobaczeć twoje nagranie??? Czas do dziś 23.59
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Niestety nie zapisałem nagrania ale na tym nagraniu co mamy wszystko widać
Na zdjęciu dobrze widać gdzie znajdował się mój bolid w najgorszym momencie dla MNIE
proszę o dokładne przeanalizowanie sytuacji
Na zdjęciu dobrze widać gdzie znajdował się mój bolid w najgorszym momencie dla MNIE
proszę o dokładne przeanalizowanie sytuacji
Ale powinienes zosatc po wewnętrznej
Aha to już nie jest ze byliśmy na równo teraz jest powinienem zostać po wew. Ehh czarnyslawek.. byłeś w martwym punkcie i na dodatek chyba za bardzo chciałeś
Czekam na dokładne przeanalizowanie sytuacji
Pozdrawiam
Czekam na dokładne przeanalizowanie sytuacji
Pozdrawiam
Tylko po co zamykac zakret skoro mnie widziales...Dbr nie wazne to ma zadecydowac sedzia nie ja a kontynuacja dyskusji nie ma sensnu.
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Po pełnym przeanalizowaniu materiału sędziowie decyduja o nałożeniu kary na kierowcę @iirun59 w wysokości 5 sekund i 3 punktòw karnych na licencję kierowcy.
Kierowca @Sebixo23y znajdował się tuż obok kierowcy Toro Rosso a ten powinien zostawić wystarczajaco miejsca dla kierowcy Saubera. Nie wolno zamykać toru jazdy w takim wypadku. Owszem był on w martwym punkcie lecz walka nie zaczęła się nagle lecz trwała już kilka sekund więc kierowca Iirun59 dobrze wiedział o tym gdzie znajduje się bolid Saubera, a pomogły ròwnież w tym czerwone strzałki.
Do zamknięcia
@Danio @Normag07
Kierowca @Sebixo23y znajdował się tuż obok kierowcy Toro Rosso a ten powinien zostawić wystarczajaco miejsca dla kierowcy Saubera. Nie wolno zamykać toru jazdy w takim wypadku. Owszem był on w martwym punkcie lecz walka nie zaczęła się nagle lecz trwała już kilka sekund więc kierowca Iirun59 dobrze wiedział o tym gdzie znajduje się bolid Saubera, a pomogły ròwnież w tym czerwone strzałki.
Do zamknięcia
@Danio @Normag07
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Nie zrozumiała jest dla mnie decyzja sędziów skoro to ja byłem w lepszej sytuacji i dlaczego miałem obowiązek zostawić czarnemuslawkowi miejsca skoro to ja byłem przed nim
Na YouTube jest możliwość zobaczenia filmu z zwolnieniem więc tym bardziej nie rozumiem decyzji i kary
https://youtu.be/KS2BUVrDNTI
Przykład podobnego incydentu od 4.15
To tak samo jakby vettel dostał karę bo nie zostawił odpowiedniego miejsca Hamiltonowi
Na YouTube jest możliwość zobaczenia filmu z zwolnieniem więc tym bardziej nie rozumiem decyzji i kary
https://youtu.be/KS2BUVrDNTI
Przykład podobnego incydentu od 4.15
To tak samo jakby vettel dostał karę bo nie zostawił odpowiedniego miejsca Hamiltonowi