Sezon 6 - Wyścigi zapoznawcze - ETAP 3
Moderatorzy: CPL__Iceman, Normag07
Re: Sezon 6 - Wyścigi zapoznawcze - ETAP 3
Pozycja kwalifikująca:5
Czas kwalifikacyjny:1:29:388
Pozycja końcowa:7
Inne uwagi:6 okr spin,15 okr spin przez hassa,który kręcił się po torze i przeszkadzał innym,23 i 25 kontakt z sirczarnym.
Czas kwalifikacyjny:1:29:388
Pozycja końcowa:7
Inne uwagi:6 okr spin,15 okr spin przez hassa,który kręcił się po torze i przeszkadzał innym,23 i 25 kontakt z sirczarnym.
-
- Uczy się
- Nick gracza:: matik22119
Wyścig zapoznawczy nr 5, 3 miejsce (fartem, bo na początku były kraksy i naokoło pojechałem), 1 kara 7 okrążenie 3 sekundy za ścinanie zakrętów, kwalifikacje 7 miejsce 1:28.400 (nie zapisałem, ale pamiętam taki czas). W boksie na 10 okrążeniu mogłem zablokować kolegę z zespołu, bo wyjechaliśmy na tym samym okrążeniu. Na początku doganialem dwie pierwsze osoby, ale potem stopniowo jechałem wolniej od czołówki. Niestety z przyzwyczajenia nie zrobiłem screenów dyrektora wyścigu, postaram się jutro :) a i podczas wyścigów zapoznawczych radzę wyłączyć wspomaganie w boksach, bo niektórzy na pałę jechali do boksu, a wiadomo że z asystą odrazu zahamuje :* nie będę mówić nicków, ale ci co to robili sobie przeczytają i wezmą z tego nauczkę
Pozycja kwalifikacyjna:17
Czas okrążenia:brak
Pozycja końcowa:6
Uwagi:dobry start,dużo walk,dużo upomnień
Czas okrążenia:brak
Pozycja końcowa:6
Uwagi:dobry start,dużo walk,dużo upomnień
Wyścig Zapoznawczy sobota 17 sierpnia
Pozycja Q: 12
Czas Q: 1:29.627
Pozycja końcowa: 5 (było 18 graczy)
Uwagi:
- jedna kara 3s za trzykrotne ścięcie zakrętów w trakcie wyścigu
- w Q mój wynik jest poniżej możliwości, popełniałem proste błędy i wyszła mi tylko 1 na 4 próby.
Pozycja Q: 12
Czas Q: 1:29.627
Pozycja końcowa: 5 (było 18 graczy)
Uwagi:
- jedna kara 3s za trzykrotne ścięcie zakrętów w trakcie wyścigu
- w Q mój wynik jest poniżej możliwości, popełniałem proste błędy i wyszła mi tylko 1 na 4 próby.
-
- Uczy się
- Nick gracza:: matik22119
Pozycja kwalifikacyjna : teoretycznie druga, ale przez to, że maniek we mnie wjechał dostałem 10 pozycji kary
Czas kwalifikacji : 1:28.511 (mogłem zrobić znacznie szybszy, ale zrobiłem spina pod koniec)
Pozycja końcowa : 2
Uwagi:
- walka z Ferrari i Racing pointem była przez połowę wyścigu,
- kara 3 sekundowa za ścinanie zakrętów ( głupi błąd)
- setup, niektórzy mają, niektórzy nie, walka nie jest wyrównana, myślę żeby dać każdemu 1 ten sam setup (ustalony przez administrację)
Dzisiaj mam te screeny, linki na dole (inaczej nie mogłem bo pokazuje że plik za duży)
https://imgur.com/a/SFRNm9H
https://imgur.com/a/iW009VM
Czas kwalifikacji : 1:28.511 (mogłem zrobić znacznie szybszy, ale zrobiłem spina pod koniec)
Pozycja końcowa : 2
Uwagi:
- walka z Ferrari i Racing pointem była przez połowę wyścigu,
- kara 3 sekundowa za ścinanie zakrętów ( głupi błąd)
- setup, niektórzy mają, niektórzy nie, walka nie jest wyrównana, myślę żeby dać każdemu 1 ten sam setup (ustalony przez administrację)
Dzisiaj mam te screeny, linki na dole (inaczej nie mogłem bo pokazuje że plik za duży)
https://imgur.com/a/SFRNm9H
https://imgur.com/a/iW009VM
Ostatnio zmieniony 2019-08-18, 22:17 przez matik22119, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozycja kwalifikująca: 12
Czas kwalifikacyjny: 1:28.973
Pozycja końcowa:10
Inne uwagi: Na t1 ktoś wjechał mi w tył ,skutkiem czego wylecialemz toru. Jeden spin zaliczony
. Ale było Zajebioza. Szykuje się ciekawy sezon. Pozdrawiam

„Musisz zawsze starać się być najlepszym, ale nigdy nie możesz wierzyć w to, że już nim jesteś”
Czas kwalifikacyjny: 1:28.973
Pozycja końcowa:10
Inne uwagi: Na t1 ktoś wjechał mi w tył ,skutkiem czego wylecialemz toru. Jeden spin zaliczony

„Musisz zawsze starać się być najlepszym, ale nigdy nie możesz wierzyć w to, że już nim jesteś”
„Musisz zawsze starać się być najlepszym, ale nigdy nie możesz wierzyć w to, że już nim jesteś” - Juan Manuel Fangio
- Rudi_1980WRO
- Uczy się
- Nick gracza:: Rudi_1980WRO
- Kontakt:
Pozycja kwalifikująca: 13
Czas kwalifikacyjny: 1.29.404
Pozycja końcowa: 12
Inne uwagi: zostałem uderzony w tył między 1 a 2 zakrętem, co spowodowało obrót, wyjazd na trawę i spadek na ostatnie miejsce.
Na 4 lub 5 okrążeniu popełniłem błąd, wyjazd w żwir i przegrzane opony. Załozyłem najtwardsze opony i jazda do końca. Jeśli ma to jakieś znaczenie, to praktycznie w ogóle nie trenowałem przed wyscigiem na 2019
Czas kwalifikacyjny: 1.29.404
Pozycja końcowa: 12
Inne uwagi: zostałem uderzony w tył między 1 a 2 zakrętem, co spowodowało obrót, wyjazd na trawę i spadek na ostatnie miejsce.
Na 4 lub 5 okrążeniu popełniłem błąd, wyjazd w żwir i przegrzane opony. Załozyłem najtwardsze opony i jazda do końca. Jeśli ma to jakieś znaczenie, to praktycznie w ogóle nie trenowałem przed wyscigiem na 2019

To nie prędkość zabija, tylko gwałtowna jej utrata.
Pozycja kwale : 3
Czas kwale : 1:27:426
Pozycja koniec 1
https://media.discordapp.net/attachment ... image0.jpg
Czas kwale : 1:27:426
Pozycja koniec 1
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: pirsroman92
Pozycja kwale: 2
Czas : 1:28:122
Pozycja wyścig : 4
Pierwsze okrążenie mój błąd uślizg. Kilka okrążeń spowalniany przez kierowcę z przodu jak i nie ostrożna jazdę jego
Po za tym ok świetna walka do końca z HooLiGaN PoVeR jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
Czas : 1:28:122
Pozycja wyścig : 4
Pierwsze okrążenie mój błąd uślizg. Kilka okrążeń spowalniany przez kierowcę z przodu jak i nie ostrożna jazdę jego
Po za tym ok świetna walka do końca z HooLiGaN PoVeR jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
-
- Koordynator F2
- Nick gracza:: trolface100
Pozycja kwalifikująca: 2
Czas kwalifikacyjny: 1:27.487
Pozycja końcowa: 1
Inne uwagi: Kara 3s za brak używania mózgu i jeździe w pełni po tarkach. Reszta gładka i przyjemna, jak w tamtym sezonie
Czas kwalifikacyjny: 1:27.487
Pozycja końcowa: 1
Inne uwagi: Kara 3s za brak używania mózgu i jeździe w pełni po tarkach. Reszta gładka i przyjemna, jak w tamtym sezonie
" Dopóki nie spróbujesz, nie dasz rady"
● Raport z wyścigu:
Pozycja kwalifikująca:7
Czas kwalifikacyjny:1:28:102
Pozycja końcowa:2
Inne uwagi: było by P1 ale na ostatnim okrążeniu w „serpentynach” dublowany kierowca wymusił na mnie ścięcie zakrętu i 3 sek kare

.
Pozycja kwalifikująca:7
Czas kwalifikacyjny:1:28:102
Pozycja końcowa:2
Inne uwagi: było by P1 ale na ostatnim okrążeniu w „serpentynach” dublowany kierowca wymusił na mnie ścięcie zakrętu i 3 sek kare

Pozycja kwalifikacyjna: 16
Czas kwalifikacyjny: 1:29:902
Pozycja końcowa: 13
Inne uwagi: W pierwszym zakręcie dostałem strzał w bok i jednocześniej przed nosem w poprzek toru przejechał i inny kierowca. Po powrocie z tej sytuacji jechałem na ostatnim miejscu. Na 5 okrążeniu walcząc o 15 pozycję ponownie dostałem uderzenie w bok, po czym straciłem prędkość i wypałem z toru. W ostatniej części wyścigu trochę czasu straciłem na niebieskich flagach nie chcąć psuć wyścigu czołówce.
Czas kwalifikacyjny: 1:29:902
Pozycja końcowa: 13
Inne uwagi: W pierwszym zakręcie dostałem strzał w bok i jednocześniej przed nosem w poprzek toru przejechał i inny kierowca. Po powrocie z tej sytuacji jechałem na ostatnim miejscu. Na 5 okrążeniu walcząc o 15 pozycję ponownie dostałem uderzenie w bok, po czym straciłem prędkość i wypałem z toru. W ostatniej części wyścigu trochę czasu straciłem na niebieskich flagach nie chcąć psuć wyścigu czołówce.
Pozycja kwalifikująca: 8
Czas kwalifikacyjny: 1.28.107
Pozycja końcowa: 8
Inne uwagi: Na 2 kółku dostałem strzał po bok na wyjsciu na prostą startową, nawet na transmisji to jest, pozniej kilka wyjazdów i 2 kary, ten system wyjazdów jest tragiczny, ktoś Cie wypcha z toru i nalicza sciecie, wkurzające to jest. Na przed ostatnim kółku sie obróciłem na wyprostowanych juz kołach ch... wie czemu a jechalem na p6.
Czas kwalifikacyjny: 1.28.107
Pozycja końcowa: 8
Inne uwagi: Na 2 kółku dostałem strzał po bok na wyjsciu na prostą startową, nawet na transmisji to jest, pozniej kilka wyjazdów i 2 kary, ten system wyjazdów jest tragiczny, ktoś Cie wypcha z toru i nalicza sciecie, wkurzające to jest. Na przed ostatnim kółku sie obróciłem na wyprostowanych juz kołach ch... wie czemu a jechalem na p6.
-
- Uczy się
- Nick gracza:: konrad19950420
Pozycja kwalifikująca: 10
Czas kwalifikacyjny: 1.28.281
Pozycja końcowa: 7
Inne uwagi: Na pierwszym okrążeniu wypadłem z toru, straciłem przez to około 10s. Wyścig przejechany po raz pierwszy na kierownicy, z linią.
Czas kwalifikacyjny: 1.28.281
Inne uwagi: Na pierwszym okrążeniu wypadłem z toru, straciłem przez to około 10s. Wyścig przejechany po raz pierwszy na kierownicy, z linią.
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: FDA_Synkor
Pozycja startowa. 3
Czas kwalifikacyjny. 1.27.600
Pozycja końcową. 1
Czas kwalifikacyjny. 1.27.600
Pozycja końcową. 1
Pozycja kwalifikacyjna: 7
Czas kwalifikacyjny: 1.31.... nie pamiętam dokładnie
Czas kwalifikacyjny: 1.31.... nie pamiętam dokładnie
Pozycja startowa: 11
Czas w kwalach: 1:28;6
Pozycja koncowa: 17
Dodatkowe info: pierwszy raz na manualu!!!! Bo wam sie tak zachcialo
zostala tylko linia ale z niej juz nie zrezygnuje!!!
Czas w kwalach: 1:28;6
Pozycja koncowa: 17
Dodatkowe info: pierwszy raz na manualu!!!! Bo wam sie tak zachcialo

Czas kwalifikacji: 1:28:610
Pozycja startowa: 5
Ukończyłem:3
Do 1 pit-stopu cały czas miałem walkę. Raz wypadłem z trasy (na 10 okr.). Bez kar.
Pozycja startowa: 5
Ukończyłem:3
Do 1 pit-stopu cały czas miałem walkę. Raz wypadłem z trasy (na 10 okr.). Bez kar.
-
- Uczy się
- Nick gracza:: bmxmariuszbmx
Pozycja kwale: 17
Czas : 1:30:783
Pozycja wyścig : 15
Zaraz po starcie w pierwszym zakręcie zostałem uderzony w tył.
Czas : 1:30:783
Pozycja wyścig : 15
Zaraz po starcie w pierwszym zakręcie zostałem uderzony w tył.
-
- Koordynator F3
- Nick gracza:: HooLiGaN_PoVeR-
- Kontakt:
Pozycja kwalifikująca:3
Czas kwalifikacyjny:1:28.500 +/- nie zrobilem skrena z kwali
Pozycja końcowa:5
Inne uwagi: Bombowe lobby !!!
Xirtam nie potrafi się zachowac na torze
2 razy ten typ zepchnął mnie za tor gdzie za pierwszym razem stracilem dużo czasu
Czas kwalifikacyjny:1:28.500 +/- nie zrobilem skrena z kwali
Pozycja końcowa:5
Inne uwagi: Bombowe lobby !!!
Xirtam nie potrafi się zachowac na torze
2 razy ten typ zepchnął mnie za tor gdzie za pierwszym razem stracilem dużo czasu