Runda 3 GP Bahrainu F2 [25/03/2018 godzina 18.00]

Moderator: CPL__Iceman

Zablokowany
Awatar użytkownika
Danio
Administrator
Administrator
Nick gracza:: dani0uk
Kontakt:

Runda 3 GP Bahrainu F2 [25/03/2018 godzina 18.00]

Post autor: Danio » 2018-03-19, 13:26

Informacje:
Data: Niedziela 25.03.2018
Godzina startu: 18:00 (polskiego czasu)
Tor: Bahrain Grand Prix Circuit
Okrążeń: 29

Lobby gry zostaje otwarte 15 minut przed rozpoczęciem wyścigu, koordynator wyśle wszystkim kierowcą zaproszenia do gry. Lobby zawsze jest w formacie - TYLKO ZNAJOMI, TRYB MISTRZOSTW. Prosze upewnij się aby Twoje łącze internetowe bylo jak najmniej użytkowane aby zapewnic jak najlepszą rozgrywkę.

Dla przypomnienia:

Zasady regulaminowe: Zanim rozpoczniesz wyścig w lidze CPL upewnij się, że przeczytałeś i zrozumiałeś Regulamin panujący w naszej lidze. Wymagamy aby kierowcy ligi CPL uczestniczyli w jak najbardziej czystym i fair wyścigu za każdym razem i w każdej sytuacji.

Ustawianie lobby: Jeśli nie jesteś pewien co do ustawień lobby zajżyj ---> tutaj.
Nieobecności: Jeśli bwiesz, że nie bedziesz obecny na wyścigu prosze o wpisanie tego poniżej!!! Pamiętaj są surowe kary za nieusprawiedliwioną obecność.

Przydatne linki:
Obrazek

@MisieQ1997 @Malatsz @bruniks1234 @Patryk616K @aptek @adkins2405 @KubaJa86 @Danio @Misza555 @Tomi521 @kucharz @Normag07 @Flesch91 @Recznik36 @Sebixo23y @nrub19 @iirun59 @Gracjan @bogus1983 @ismolny

CPL F1 League RecordStarts: 56 Poles: 0 Wins: 0 Podiums: 1 Top 10s: 46 Points: 169 Obrazek

Awatar użytkownika
Normag07
-#zarzad koord
-#zarzad koord
Nick gracza:: Normag07

Re: Runda 3 GP Bahrainu F2 [25/03/2018 godzina 18.00]

Post autor: Normag07 » 2018-03-23, 16:26

Danio pisze:Informacje:
Data: Niedziela 25.03.2018
Godzina startu: 18:00 (polskiego czasu)
Tor: Bahrain Grand Prix Circuit
Okrążeń: 29

Lobby gry zostaje otwarte 15 minut przed rozpoczęciem wyścigu, koordynator wyśle wszystkim kierowcą zaproszenia do gry. Lobby zawsze jest w formacie - TYLKO ZNAJOMI, TRYB MISTRZOSTW. Prosze upewnij się aby Twoje łącze internetowe bylo jak najmniej użytkowane aby zapewnic jak najlepszą rozgrywkę.

Dla przypomnienia:

Zasady regulaminowe: Zanim rozpoczniesz wyścig w lidze CPL upewnij się, że przeczytałeś i zrozumiałeś Regulamin panujący w naszej lidze. Wymagamy aby kierowcy ligi CPL uczestniczyli w jak najbardziej czystym i fair wyścigu za każdym razem i w każdej sytuacji.

Ustawianie lobby: Jeśli nie jesteś pewien co do ustawień lobby zajżyj ---> tutaj.
Nieobecności: Jeśli bwiesz, że nie bedziesz obecny na wyścigu prosze o wpisanie tego poniżej!!! Pamiętaj są surowe kary za nieusprawiedliwioną obecność.

Przydatne linki:
Obrazek

[mention]MisieQ1997[/mention] [mention]Malatsz[/mention] [mention]bruniks1234[/mention] [mention]Patryk616K[/mention] [mention]aptek[/mention] [mention]adkins2405[/mention] [mention]KubaJa86[/mention] [mention]Danio[/mention] [mention]Misza555[/mention] [mention]Tomi521[/mention] [mention]kucharz[/mention] [mention]Normag07[/mention] [mention]Flesch91[/mention] [mention]Recznik36[/mention] [mention]Sebixo23y[/mention] [mention]nrub19[/mention] [mention]iirun59[/mention] [mention]Gracjan[/mention] [mention]bogus1983[/mention] [mention]ismolny[/mention]
Niestety nie wystartuje w tym wyscigu . Musze byc w pracy. W moim bolidzie zastapi mnie spryytny. Sorry chłopaki.

„Musisz zawsze starać się być najlepszym, ale nigdy nie możesz wierzyć w to, że już nim jesteś”

„Musisz zawsze starać się być najlepszym, ale nigdy nie możesz wierzyć w to, że już nim jesteś” - Juan Manuel Fangio

ismolny
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: ismolny

Post autor: ismolny » 2018-03-25, 20:26

Kwalifikacje: Q5
Niezłe kwalifikacje, chociaż mogłem skończyć o pozycję wyżej, gdybym pojechał takie kółko jak w Q2, kiedy to zszedłem poniżej 1:30. Ale ogólnie byłem bardzo zadowolony, że będę startował z przodu, bo do Tomka i Sprytnego dzieliło mnie dużo za dużo...

Wyścig: P2
Świetny start! Z 4 pozycji (bo jedna osoba przede mną była przesunięta o 5 pozycji w dół na starcie) na 3 i świetna walka z Irunem. Na drugim okrążeniu przy dohamowaniu do 1 zakrętu po bardzo ostrej walce udało mi się awansować na 2 pozycję. Chciałem zacząć pogoń za Tomkiem, ale był dużo szybszy, jednak popełnił duży błąd i zbliżyłem się do niego na 2s.
W całym wyścigu było strasznie dużo VSC (5 lub 6), za każdym razem po VSC z jakiegoś powodu kierowca za mną się zbliżał do mnie, a ja do Tomka. Obydwaj pojechaliśmy na 2 stopy. Starałem się go podciąć, ale zabrakło mi 1s. Byłem nawet w stanie włączyć DRS, ale jednak był dzisiaj dla mnie zdecydowanie za szybki. Stoczyłem jeszcze jedną walkę w samym środku wyścigu, kiedy jeden z kierowców na bardzo zużytych oponach próbował się obronić przede mną i Tomkiem, ale różnica opon dała o sobie znać.
Do końca wyścigu starałem się naciskać na lidera, ale nie mogłem zmniejszyć straty do mniej niż 5s, więc ostatnie dwa okrążenia już totalnie odpuściłem, żeby nie ryzykować jakiegoś błędu na mocno zużytych supersoftach.
Świetny wyścig! Dzięki

Tomi_111_
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Tomi_111

Post autor: Tomi_111_ » 2018-03-26, 06:48

Gp Bahrajnu
Q-2 .R-1

W q1 i q2 nie mogłem znaleźć swojego tempa ale to że zrobiłem dobry czas postanowiłem nie marnowac opon w Q3 myślałem że zejdę duzo poniżej 1.29.400 ale poślizg i skończyłem z czasem 1.29.5..
W wyścigu z początku trzymałam bardzo dobre tempo i przewaga na ismolnym się powiększała z okrażenia na okrazenie lecz tak jak wspomniał ismolny popełniłem błąd i tak z ponad 5 sekund zrobila się tylko sekunda i postanowiłem przez resztę wyścigu jechać ostrożniej przez co ciężej było mi to przewage spowrotem zbudować lecz po prawdopodobnie pierwszym pit stopie gdy dogonialem i dogoniłem prowadzącego adkinsa wiedziałem że jak szybko nie podejmę próby wyprzedzenia to ismolny mnie dogoni i będzie nie potrzebna nerwowka więc na szczęście udało mi się szybko uporać z adkinsem i on dzielił mnie i ismolnego wie znów trochę odrobiłem przewagi ale w jednym momencie gdy dublowalem kierowcę to znów trochę nerwów przybyło bo ten nie chciał za bardzo mi ustąpić a ja nie chciałem ryzykować stratą spoilera więc straciłem znów 2 sekundy na pewno przesle filmik ale dopiero w piątek .ogólnie ismolny brawo za jazdę Szkoda trochę spryytnego bo kompletnie zaspał start i miał dużo problemów z tyłu i daniOuk po q2 myślałem że w wyścigu bedziesz w top3 ogólnie bo kwalach wiedziałem że będzie ciezki wyścig bo w czasach nikt nie miał znacznej przewagi . Ogólnie wyścig udany

Pozdro.

Szacunek adkins za kluture jazdy

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

adkins2405
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: adkins2405

Post autor: adkins2405 » 2018-03-26, 07:37

Q-3 (kara + 5 miejsc nałożona przez grę za rzekoma kolizje)
R-5

Kwalifikacje poszły mi o i dziwo całkiem niezłe i gdyby nie dziwna kara nałożona przez grę, pewnie byłoby lepiej w wyścigu.

Co do samego startu - poszło całkiem niezłe. Założyłem sobie strategie na jeden pitstop i to udało mi się zrealizować. Jazda spokojna, bez żadnych specjalnych ekscesów. Ogólnie wyścig zaliczam do udanych :)

A co do kultury jazdy - dzięki za miłe słowa. Po prostu bez sensu było walczyć mając swiadomosc, ze moje opony do najświeższych już nie należą.

bruniks1234
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Bruniks1234

Post autor: bruniks1234 » 2018-03-26, 15:19

Krótko opiszę, bo mój udział w wyścigu zakończył po 1,5 okrążenia 😂😂😂. Gorzej niż Sieroża.
Co ja poradzę że czasami są fajne walki, a czasami takie nie wiadomo co. Rosja to już nie ma pierdzielenia się. Czas pokazać pazur😡

Awatar użytkownika
Malina
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Malinkidwie

Post autor: Malina » 2018-03-26, 20:50

Kwalifikacje dla mnie ok, bez szału, bo wszyscy cisnęli mocno na tym torze, ale największym zaskoczeniem było P3 w wyścigu:) Strategia na jeden Pit Stop (SS/S) przyniosła efekty. Nie miałem najlepszych czasów, ale mało błędów popełniłem. Kilka niezłych batalii o miejsce chyba 5 z moim zespołowym kolegą @MisieQ1997, ale było warto, bo adrenalina na wysokim poziomie, a o to w ściganiu chodzi:) Jak zwykle "lagi to zło" pojawiły się w kilku miejscach przez co, poleciało parę skrzydeł, ale suma sumarum wyścig udany:)
Tutaj mój onboard: https://www.youtube.com/watch?v=jork6ZZWFZM&t=48s
Pzdr
Malina

Zablokowany