1.Sądzę że pojechałem bardzo czysty(co mi się rzadko zdarza) i dobry wyścig. Nawet problemy z synchronacją w obozie Toro Rosso nie pozbawiły mnie dobrego wyniku. Bardzo się cieszę z 5 miejsca i liczę na więcej
2. Wydaje mi się że tak. Przewidywałem podobne tempo do Blacka i tak się stało. Z wyścigu na wyścig staram się mieć coraz więkdze tempo i jednocześnie nie wielkie zużycie opon. Jak narazie idzie troszke lepiej niż myślałem.
3. Tor w Chinach jest torem ,,oponożernym". Wiem że kluczem do dobrego miejca jest jak najniejsze zużycie opon na starcie i przetrzymanie ich jak najdłużej. Jeśli spadnie deszcz, tym lepiej. Będzie więcej emocji. Sądzę że przy dobrych wiatrach postaram się o powtórkę wyniku z Albert Park.
4. Wszystko zależy od tempa zużycia opon w bolidach rywali. Na podium obstawiam: Filipa, Bartka i Dawida albo polidę ale nie jestem w stanie powiedzieć jak dokładnie będzie wyglądała pierwsza 3
5. Ryba na pewno wykorzystał pech Bartka i niepbecność Filipa, lecz ja w niego wierzę, sądzę że da radę powalczyć o jeszcze nie jedno zwycięstwo
POWODZENIA WSZYSTKIM