WYWIADY KIEROWCÓW PRZED GP CHIN!

Moderator: CPL__Iceman

Zablokowany
Awatar użytkownika
Niewinny
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Niewinny007

WYWIADY KIEROWCÓW PRZED GP CHIN!

Post autor: Niewinny » 2017-09-22, 16:31

[center]Proszę Was bardzo o wypełnienie którkiego wywiadu, który posłuży zrobieniu artykułu ,,przed GP Chin'' wg. poniższego schematu:[/center]

1. Jak oceniasz swój pierwszy wyścig w Melbourne?
JEŻELI NIE JECHAŁEŚ: Jakie masz oczekiwania przed swoim pierwszym wyścigiem?

2. Czy pierwszy wyścig dał Ci obraz tego, jakie jest mniej więcej Twoje miejsce w lidze?

3. Czy lubisz tor w Szanghaju? Jakie przewidujesz miejsce dla siebie?

4. Jakie obstawiasz podium na ten wyścig?

5. Czy zwycięstwo Ryby było tylko jednorazowym wystrzałem czy rzeczywiście kierowca McLarena moze włączyć się w walkę o tytuł mistrza?

[center]
Jeżeli chcecie dodać coś od siebie: proszę bardzo ;-)

[/center]

Niewinny#21
S1: Startów - 2; Pkt - 0; Najlepszy rezultat - Japonia P12
S2:
Startów - 19
Pkt - 172
Podium - 5
Zwycięstwa - 1
Najlepszy rezultat - Abu Dhabi P1
STR FOREVER!
http://www.youtube.com/c/Niewinnytitancpl

Mister09PL
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Mister09PL

Post autor: Mister09PL » 2017-09-22, 16:46

1. To chyba wiadome
2. No
3. No wygrana i trudno
4. Fajne
5. Tylko ryba to wie

Awatar użytkownika
kubon002
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Kubon002

Post autor: kubon002 » 2017-09-22, 16:52

1.Sądzę że pojechałem bardzo czysty(co mi się rzadko zdarza) i dobry wyścig. Nawet problemy z synchronacją w obozie Toro Rosso nie pozbawiły mnie dobrego wyniku. Bardzo się cieszę z 5 miejsca i liczę na więcej
2. Wydaje mi się że tak. Przewidywałem podobne tempo do Blacka i tak się stało. Z wyścigu na wyścig staram się mieć coraz więkdze tempo i jednocześnie nie wielkie zużycie opon. Jak narazie idzie troszke lepiej niż myślałem.
3. Tor w Chinach jest torem ,,oponożernym". Wiem że kluczem do dobrego miejca jest jak najniejsze zużycie opon na starcie i przetrzymanie ich jak najdłużej. Jeśli spadnie deszcz, tym lepiej. Będzie więcej emocji. Sądzę że przy dobrych wiatrach postaram się o powtórkę wyniku z Albert Park.
4. Wszystko zależy od tempa zużycia opon w bolidach rywali. Na podium obstawiam: Filipa, Bartka i Dawida albo polidę ale nie jestem w stanie powiedzieć jak dokładnie będzie wyglądała pierwsza 3
5. Ryba na pewno wykorzystał pech Bartka i niepbecność Filipa, lecz ja w niego wierzę, sądzę że da radę powalczyć o jeszcze nie jedno zwycięstwo
POWODZENIA WSZYSTKIM

Awatar użytkownika
VvBARTEKvV
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: VvBARTEKvV

Post autor: VvBARTEKvV » 2017-09-23, 14:57

1. Jak oceniasz swój pierwszy wyścig w Melbourne?
-Źle..co tu dużo mówić :/ nie jestem zadowolony z tej pozycji . Liczyłem na coś więcej

2. Czy pierwszy wyścig dał Ci obraz tego, jakie jest mniej więcej Twoje miejsce w lidze?
-jeszcze nie tak dokładnie ale widzę siebie regularnie w top5

3. Czy lubisz tor w Szanghaju? Jakie przewidujesz miejsce dla siebie?
-jest mi obojętny ;) celuje w top3

4. Jakie obstawiasz podium na ten wyścig?
1.Mister
2.Dawid
3.Ja

5. Czy zwycięstwo Ryby było tylko jednorazowym wystrzałem czy rzeczywiście kierowca McLarena moze włączyć się w walkę o tytuł mistrza?
- zobaczymy w abu dhabi :) uważam że może mieć aspiracje na nawet top 3

Zablokowany