GP Australii wywiady kierowców!!
Moderatorzy: CPL__Iceman, Normag07
GP Australii wywiady kierowców!!
[center]Nowy sezon już tuż tuż koledzy i każdego tygodnia będzie pojawiał się przed każdym wyścigiem o to taki temat aby poruszyć nasze grono i osfoić sie z forum/stroną, oraz aby wyrazić siebie i dać Ci szansę porozmawiać o sezonie do tej pory.
Jest to wywiad przedsezonowy!
Prosze każdego aby skopiował pytania i odpowiedział na nie w poscie poniżej.[/center]
Z nowym sezonem zaczynającym się w tą niedzielę, jak bardzo czujesz się na siłach na ten wyścig?
Jakie są Twoje oczekiwania na ten sezon?
Co myślisz o wyborze swojego samochodu?
Dlaczego wybrałeś swojego partnera?
Twoi główni rywale w tym sezonie?
Top 3 w kwalifikacjach?
Top 3 w wyścigu?
Jest to wywiad przedsezonowy!
Prosze każdego aby skopiował pytania i odpowiedział na nie w poscie poniżej.[/center]
Z nowym sezonem zaczynającym się w tą niedzielę, jak bardzo czujesz się na siłach na ten wyścig?
Top 3 w kwalifikacjach?
Top 3 w wyścigu?
CPL F1 League RecordStarts: 56 Poles: 0 Wins: 0 Podiums: 1 Top 10s: 46 Points: 169

- BlackMC13PL
- Uczy się
- Nick gracza:: BlackMC13PL
Odp: Rokowania są dobre, tempo pozwala na zajęcie miejsca w pierwszej 10-tce, z niepokojem czekam na rozpoczęcie sezonu.
Odp: Dam z siebie wszystko i zobaczymy jak się to potoczy.
Odp: Force Indią jeździło mi się dobrze już rok temu, a w tym roku będę miał przyjemność prowadzić go w lidze.
Odp: Dawid prezentował świetne tempo podczas akademii co skutkowało, że zapytałem czy nie chciałby towarzyszyć mi podczas tego sezonu.
Odp: Zobaczymy jak to się ułoży w klasyfikacji, oczywiście chciałbym rywalizować z najszybszymi jeżeli będzie mi to dane.
Top 3 w kwalifikacjach?
Szczerze, ciężko powiedzieć ponieważ jest to pierwszy wyścig sezonu i każdy tak naprawdę może znaleźć się w top 3.
Top 3 w wyścigu?
Odp: Mister, Bartek, Dawid.
Odp: Rokowania są dobre, tempo pozwala na zajęcie miejsca w pierwszej 10-tce, z niepokojem czekam na rozpoczęcie sezonu.
Odp: Dam z siebie wszystko i zobaczymy jak się to potoczy.
Odp: Force Indią jeździło mi się dobrze już rok temu, a w tym roku będę miał przyjemność prowadzić go w lidze.
Odp: Dawid prezentował świetne tempo podczas akademii co skutkowało, że zapytałem czy nie chciałby towarzyszyć mi podczas tego sezonu.
Odp: Zobaczymy jak to się ułoży w klasyfikacji, oczywiście chciałbym rywalizować z najszybszymi jeżeli będzie mi to dane.
Top 3 w kwalifikacjach?
Szczerze, ciężko powiedzieć ponieważ jest to pierwszy wyścig sezonu i każdy tak naprawdę może znaleźć się w top 3.
Top 3 w wyścigu?
Odp: Mister, Bartek, Dawid.
Nie ukrywam, że model jazdy w F1 2017 różni się trochę. Jednak po przyzwyczajeniu się pchałem swoje limity na torze coraz bardziej. Myślę, że mogę być konkurencyjny.
Biorę pierwszą dziesiątkę w ciemno, realna jest pierwsza siódemka, a w 2-3 wyścigach mam nadzieję powalczyć o podium.
STR jest chyba najładniejszym bolidem w stawce. Ma też fajny model sterowania w karierze.
Z Kubonem dobrze się dogadujemy, podczas wyścigu na bieżąco planujemy strategię, rozmawiamy o problemach na torze. Myślę, że będziemy się uzupełniać.
Myślę, że Dawid - może nie pod względem tempa, ale naszych małych utarczek. Jeśli chodzi o rywali na torze: ten, który jest przede mną i ten, który jest za mną. Nie będę patrzyć czy to będzie maruder czy Bartek, będę walczył jak najmocniej. Jeżeli już, to Blaku, Kubon (mamy podobne tempo i mimo, że jestem pierwszym kierowcą - team orders nie będzie) i może jeszcze Hubson.
Top 3 w kwalifikacjach?
Majster był bezkonkurencyjny w kwalach w 16, i będzie groźny też w 17.
Drugi będzie Dawid, a trzeci Ryba.
Top 3 w wyścigu?
Majster, Ryba, Bartek. Dawid jest szybki, ale nie ma dobrego tempa wyścigowego. Natomiast Dawid może zrobić fast lapa.
Nie ukrywam, że model jazdy w F1 2017 różni się trochę. Jednak po przyzwyczajeniu się pchałem swoje limity na torze coraz bardziej. Myślę, że mogę być konkurencyjny.
Biorę pierwszą dziesiątkę w ciemno, realna jest pierwsza siódemka, a w 2-3 wyścigach mam nadzieję powalczyć o podium.
STR jest chyba najładniejszym bolidem w stawce. Ma też fajny model sterowania w karierze.
Z Kubonem dobrze się dogadujemy, podczas wyścigu na bieżąco planujemy strategię, rozmawiamy o problemach na torze. Myślę, że będziemy się uzupełniać.
Myślę, że Dawid - może nie pod względem tempa, ale naszych małych utarczek. Jeśli chodzi o rywali na torze: ten, który jest przede mną i ten, który jest za mną. Nie będę patrzyć czy to będzie maruder czy Bartek, będę walczył jak najmocniej. Jeżeli już, to Blaku, Kubon (mamy podobne tempo i mimo, że jestem pierwszym kierowcą - team orders nie będzie) i może jeszcze Hubson.
Top 3 w kwalifikacjach?
Majster był bezkonkurencyjny w kwalach w 16, i będzie groźny też w 17.
Drugi będzie Dawid, a trzeci Ryba.
Top 3 w wyścigu?
Majster, Ryba, Bartek. Dawid jest szybki, ale nie ma dobrego tempa wyścigowego. Natomiast Dawid może zrobić fast lapa.
Niewinny#21
S1: Startów - 2; Pkt - 0; Najlepszy rezultat - Japonia P12
S2:
Startów - 19
Pkt - 172
Podium - 5
Zwycięstwa - 1
Najlepszy rezultat - Abu Dhabi P1
STR FOREVER!
http://www.youtube.com/c/Niewinnytitancpl
S1: Startów - 2; Pkt - 0; Najlepszy rezultat - Japonia P12
S2:
Startów - 19
Pkt - 172
Podium - 5
Zwycięstwa - 1
Najlepszy rezultat - Abu Dhabi P1
STR FOREVER!
http://www.youtube.com/c/Niewinnytitancpl
Do pierwszego wyścigu podchodzę raczej z dużym dystansem nie miałem zbyt wiele czasu na trenowanie ale liczę na punkty.
Marzeniem byłoby utrzymanie 5 miejsca z poprzedniego roku ale na pewno celem minimum pierwsza dziesiątka
Zdecydowałem się na Red Bulla który dobrze znam i który już kolejny rok zachwyca mnie swoim malowaniem
Po odejściu Kuby w moim mniemaniu został tylko jeden godny uwagi kierowca(Seba) i decyzja była naprawdę prosta po tym jak wszedł w ligę
Nie wiem. Nie jeździłem w social race mało ścigałem się z innymi więc rywali poznam dopiero po 2,3 wyścigach
Top 3 w kwalifikacjach?
Filip,Dawid,Bartek
Top 3 w wyścigu?
Filip,Dawid,Seba :P
Do pierwszego wyścigu podchodzę raczej z dużym dystansem nie miałem zbyt wiele czasu na trenowanie ale liczę na punkty.
Marzeniem byłoby utrzymanie 5 miejsca z poprzedniego roku ale na pewno celem minimum pierwsza dziesiątka
Zdecydowałem się na Red Bulla który dobrze znam i który już kolejny rok zachwyca mnie swoim malowaniem
Po odejściu Kuby w moim mniemaniu został tylko jeden godny uwagi kierowca(Seba) i decyzja była naprawdę prosta po tym jak wszedł w ligę
Nie wiem. Nie jeździłem w social race mało ścigałem się z innymi więc rywali poznam dopiero po 2,3 wyścigach
Top 3 w kwalifikacjach?
Filip,Dawid,Bartek
Top 3 w wyścigu?
Filip,Dawid,Seba :P
- VvBARTEKvV
- Uczy się
- Nick gracza:: VvBARTEKvV
Ciężko powiedzieć 😉 myślę że jestem w stanie powalczyć o pierwszą 5
Pierwsza 3
#ForzaFerrari
Dał taką propozycję to się zgodziłem
Majster Dawid Seba hubson polida zielony
Top 3 w kwalifikacjach?
Majster Dawid Polida
Top 3 w wyścigu?
Majster Polida Ja
Ciężko powiedzieć 😉 myślę że jestem w stanie powalczyć o pierwszą 5
Pierwsza 3
#ForzaFerrari
Dał taką propozycję to się zgodziłem
Majster Dawid Seba hubson polida zielony
Top 3 w kwalifikacjach?
Majster Dawid Polida
Top 3 w wyścigu?
Majster Polida Ja
- Wiem ,że podczas wyścigów przed sezonem byłem w formie, lecz tor w Melbourne nie należy do moich ulubionych. Jednak jestem dobrej myśli.
- Walczyć ze swoim kolegą z zespołu i starać się zdobyć jak najwięcej punktów. Na zwycięstwa i podia raczej nie mam co liczyć :\
- Zawsze lubiłem jeździć Toro Rosso a teraz mogę zasiąść za kierownicą włoskiego bolidu i walczyć z najlepszymi w Polsce. Jak dla mnie, nie mogłem wybrać lepiej.
- Niewinny i Wikash. Jeśli okaże się że daję radę walczyć z kierowcami typu Sebastiana, Polidy, postaram się walczyć także z nimi
Top 3 w kwalifikacjach?
- Mister, Bartek i Ryba
Top 3 w wyścigu?
- Bartek, Ryba Sebastian
- Wiem ,że podczas wyścigów przed sezonem byłem w formie, lecz tor w Melbourne nie należy do moich ulubionych. Jednak jestem dobrej myśli.
- Walczyć ze swoim kolegą z zespołu i starać się zdobyć jak najwięcej punktów. Na zwycięstwa i podia raczej nie mam co liczyć :\
- Zawsze lubiłem jeździć Toro Rosso a teraz mogę zasiąść za kierownicą włoskiego bolidu i walczyć z najlepszymi w Polsce. Jak dla mnie, nie mogłem wybrać lepiej.
- Niewinny i Wikash. Jeśli okaże się że daję radę walczyć z kierowcami typu Sebastiana, Polidy, postaram się walczyć także z nimi
Top 3 w kwalifikacjach?
- Mister, Bartek i Ryba
Top 3 w wyścigu?
- Bartek, Ryba Sebastian
-
- Uczy się
- Nick gracza:: Bruniks1234
tor w melbourne jest mi bardzo dobrze znany jezdzilem tu wielokrotnie jednak to pierwszy wyscig sezonu wiec niewiadomo czego sei spodziewac.
glownym celem jest zdobywanie punktow z wyscigu na wyscig mam nadzieje ze mi sie to uda.
lepszego samochodu nie moglem dostac jestem zachwycony.
Nie mialem wplywu na wybor swojego partnera.
ciezko stwierdzic na ten moment
Top 3 w kwalifikacjach?
narazie wstrzymam się z typowaniem.
Top 3 w wyścigu?
3 najszybsze bolidy wyscigu
tor w melbourne jest mi bardzo dobrze znany jezdzilem tu wielokrotnie jednak to pierwszy wyscig sezonu wiec niewiadomo czego sei spodziewac.
glownym celem jest zdobywanie punktow z wyscigu na wyscig mam nadzieje ze mi sie to uda.
lepszego samochodu nie moglem dostac jestem zachwycony.
Nie mialem wplywu na wybor swojego partnera.
ciezko stwierdzic na ten moment
Top 3 w kwalifikacjach?
narazie wstrzymam się z typowaniem.
Top 3 w wyścigu?
3 najszybsze bolidy wyscigu
owsu