Platforma + Liga: PC F2
Koordynator ligi: @Steroman457
Data: 14.12.2019
Członkowie zaangażowani: @KiruliS @Ojciec_Dyktator
Opis: Nagranie onboard kierowcy Mclarena, który wyzywa swojego kolegę z zespołu. Dowodem jest fragment jego onboardu który wysłał @KiruliS na Discord ligowy.
Dowody: https://plays.tv/video/5df54b8e6719c500a6
F2 PC GP Singapour
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: Ojciec Dyktator
Re: F2 PC GP Singapour
Szkoda, że oskarżasz wszystkich i potem płaczesz. Ja to powiedziałem w sposób żartobliwy, tak samo steromana od drani wyzywam.
To jest tylko gra i trzeba umieć przegrywać. Jak masz jakiś problem do mnie to po prostu mi to powiedz a nie zachowujesz się jak dziecko jakieś teraz.
Poza tym, twoja agresywna obrona w każdym wyścigu też daje dużo do życzenia. Tyle sytuacji z tobą jest podczas każdego wyścigu, ale widzę że trzeba chyba zaczynać podsyłać nagrania na forum bo masz za bujną wyobraźnie :)
To jest tylko gra i trzeba umieć przegrywać. Jak masz jakiś problem do mnie to po prostu mi to powiedz a nie zachowujesz się jak dziecko jakieś teraz.
Poza tym, twoja agresywna obrona w każdym wyścigu też daje dużo do życzenia. Tyle sytuacji z tobą jest podczas każdego wyścigu, ale widzę że trzeba chyba zaczynać podsyłać nagrania na forum bo masz za bujną wyobraźnie :)
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: Ojciec Dyktator
Nie denerwuje się tym że popełniłem błąd bo to zrobiłem, ale denerwuje mnie brak szacunku i kultury do drugiej osoby. Ja ci powiedziałem co do ciebie mam i od razu wysłałeś to na discorda, poczułem się lekko urażony słysząc takie rzeczy od kolegi z zespołu któremu nie chciałem zepsuć wyścigu, i w żaden sposób nie było to powiedziane żartobliwie. Mam do ciebie jakiś szacunek i jest go na tyle dużo że cię nie wyzywam od "gnoju" a mój styl jazdy jest agresywny ale moje błędy nigdy nie mają na celu popsuć komuś wyścigu. Pozdrawiam Ojciec Dyktator
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Panel Sędziowski nie jest miejscem na takie rzeczy.
Do zamknięcia.
Do zamknięcia.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.