PS4 CPL F3
Koordynator: @HooLiGaN_PoVeR-
Data: 17.11.19
Członkowie zaangażowani: @Kunkiel#13 KonKucharZKuch
Opis: przed samym zjazdem SC, na dohamowaniu przed zakrętem 14, dwa auta przede mną mają ze sobą kolizję, w wyniku której, wpadam na nich i urywam skrzydło. Okazuje się, ze Kunkiel się zagapił i wjechał w KonKuchara, ja nie miałem gdzie uciec i urwałem skrzydło. Konsekwencje dla mnie: dalsza walka byla niemożliwa, starałem się tylko dowieźć auto do mety. Wydaje mi się, ze gdyby nie ten incydent, to skończyłbym przed Kunkielem, ponieważ nie wyłapałem żadnej kary, a On z tego co wiem tak. Wiec nawet nie musiałbym Go wyprzedzać po restarcie, tylko wystarczyloby się za nim utrzymac.
Dowody:
https://youtu.be/4qG0nYRj5oU
CPL PS4 F3 WĘGRY 17.11 (kolizja podczas SC)
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: Aluzjonista
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: CPL PS4 F3 WĘGRY 17.11 (kolizja podczas SC)
Proszę on nagrania kierowców Mclarena oraz Red Bulla. @Kunkiel#13
@kucharz @Aluzjonista
@kucharz @Aluzjonista
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
w CPL od 20.12.17r.
F1 '17 S2 PRO od GP Singapuru#14(najlepsze 6 m-ce)=25 pkt team RedBull
F1 '17 S2 od GP Japonii#16(najlepsze 11 m-ce)=0 pkt team McLaren
F1 '17 S3 PRO team ToroRosso
F1 '17 S3 team RedBull
F1 '18 S4 DNS w 8 GP(najlepsze 10 m-ce)=1 pkt team Ferrari
F1 '18 S5 rezerwy w F1 od 17.03 w F2 Racing Point(najlepsze 9 m-ce)=2 pkt
F1 '17 S2 PRO od GP Singapuru#14(najlepsze 6 m-ce)=25 pkt team RedBull
F1 '17 S2 od GP Japonii#16(najlepsze 11 m-ce)=0 pkt team McLaren
F1 '17 S3 PRO team ToroRosso
F1 '17 S3 team RedBull
F1 '18 S4 DNS w 8 GP(najlepsze 10 m-ce)=1 pkt team Ferrari
F1 '18 S5 rezerwy w F1 od 17.03 w F2 Racing Point(najlepsze 9 m-ce)=2 pkt
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Po analizie dowodów, sędziowie decydują się ukarać kierowcę @Kunkiel#13 za niebezpieczną sytuację gdy na torze znajdował się Samochód Bezpieczeństwa, co doprowadziło do kolizji w wyniku tego urwane skrzydła i kara dla niewinnych kierowców. Dlatego też decydujemy ukarać kierowcę McLarena 10 sekundami oraz 2 punktami karnymi.
Takie sytuacje nie mają prawa bytu przy SC. Zła pogoda przyczyniła się do tej kolizji dlatego też na przyszłość prosze zachować więcej odstępu.
Do zamknięcia
@HooLiGaN_PoVeR- @Aluzjonista
Takie sytuacje nie mają prawa bytu przy SC. Zła pogoda przyczyniła się do tej kolizji dlatego też na przyszłość prosze zachować więcej odstępu.
Do zamknięcia
@HooLiGaN_PoVeR- @Aluzjonista
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.