Platforma + Liga: PS4 + F3
Koordynator ligi: @HooLiGaN_PoVeR-
Data:27-10-2019
Członkowie zaangażowani: @Nawraczy @goro161 @Flesch91
Opis: W 29:01 zostaje wyrzucony z sesji z powodu błedu gry, błąd ten spowodował doliczenie kilkunastu sekund do mojego czasu końcowego co skutkuje utratą conajmniej 1 pozycji
Dokładniejszy opis sytuacji:
1. Dojeżdżam do mety za Flesch91 1,1 sekundy, kolega otrzymuje 18 sekund kary przez co powinienem mieć nad nim przewagi 16,9 sekundy a mam przewagi 5,5 sekundy
2. Dojeżdzam do mety przed goro161 1,9 sekundy, kolega otrzymuje 3 sekundy kary przez co powinenem meć nad nim przewagi 4,9 sekundy a mam straty 6,5 sekundy
Gra sama od siebie doliczyła 11,5 sekundy do czasu końcowego przez co tracę pozycję na rzecz goro161, który dokończył wyścig za mną
Dowody: 1:06:46 - przekroczenie lini mety przez Flesch91 oraz potwierdzenie mojej straty do kolegi oraz przewgi nad goro161 / 1:07:49 - wyniki wyścigu (końcowe czasy) / 1:07:51 - wyniki wyścigu (kary każdego gracza)
https://www.youtube.com/watch?v=P1ru6BS1-II
doliczenie czasu przez grę do wyniku końcowego GP Austrii PS4 F3
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: doliczenie czasu przez grę do wyniku końcowego GP Austrii PS4 F3
Każde wyrzucenie z sesji jest brane pod uwagę jako desynchronizacja i niestety wyniki nie będą akceptowane jako te właściwe lub te na których możemy się oprzeć.
Do zamknięcia
Do zamknięcia
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.