Platforma+ Liga : PS4 + F3
Koordynator Ligi : @HooLiGaN_PoVeR-
Data: 01.09.2019
Członkowie zaangażowani: Ja, @Kunkiel#13
Opis: Wszystko widać na filmiku , od 37:58 minuty. Uważam iż kolega stanowczo przesadził z manewrem wyprzedzania, jego prędkość jak i kąt ataku była nieprawidłowa... każdy by się odbił od niego tym atakiem. straciłem skrzydło i musiałem zjechać na pitstop przez co straciłem dobra pozycje w wyścigu.
dowody:
https://www.youtube.com/watch?v=cDgJ6s3Q3MU&t=2333s
GP Kanady - nieprzepisowe wyprzedzanie
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: GP Kanady - nieprzepisowe wyprzedzanie
Czy można prosić o nagranie kierowcy McLarena? @Kunkiel#13
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: GP Kanady - nieprzepisowe wyprzedzanie
Sprawcą tej kolizji jest kierowca McLarena @Kunkiel#13 który nie ocenił wystarczająco odległości dokonując ten manewr tzn divebomb. Przez co sędziowie decydują ukarać kierowcę Mclarena 5 sek kary oraz 1karny na licencję.
Do zamknięcia
@HooLiGaN_PoVeR-
Do zamknięcia
@HooLiGaN_PoVeR-
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.