Witam. Na drugim okrazeniu, w zakrecie 10 na dohamowaniu dostalem strzala w tyl. W rezultacie obricilo mnie po czym wjechal we mnie inny kolega (KiruliS) i uszkodzilismy sobie skrzydlo (on nic na to nie mogl poradzic) w skutek tego zdarzenia stracilem 5-ta pozycje , i po pitstopie spadlem na 17-sta
Co do kolegi ktory sie przehamowal : BaSoN96
Niestety nie nagrywalem onboardu ale byla ta kolizja w powtorkach, na relacji z wyscigu widac niestety tylko ten kociol po zderzeniu (ok 8:28)
https://www.youtube.com/watch?v=dz-InY2_NxY
Prosze o ostrzezenie kierowcy..
Karanie w tym przypadku nic nie zmieni, a przejechal dobry wyscig. Trenowalismy razem pare razy i nie bylo problemow.
Pozdrawiam
Incydent F2 Bahrain
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
Re: Incydent F2 Bahrain
Przyznaję się do kolizji, opony jeszcze nie do końca rozgrzane i może zbyt późna redukcja (aczkolwiek teraz nie jestem w stanie tego ocenić) i niestety lekko zahaczyłem o tył. Sam też uszkodziłem sobie skrzydło ale jakoś sobie z nim poradziłem nie zaburzając strategii - Mój błąd, na przyszłość postaram się być ostrożniejszy.
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: Incydent F2 Bahrain
Niestety dowód video nie działa. Poproszę o dodatkowy link?
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.