Incydent F2 Bahrain

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

Piciuch
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: Piciuch

Incydent F2 Bahrain

Post autor: Piciuch » 2019-09-15, 10:37

Witam. Na drugim okrazeniu, w zakrecie 10 na dohamowaniu dostalem strzala w tyl. W rezultacie obricilo mnie po czym wjechal we mnie inny kolega (KiruliS) i uszkodzilismy sobie skrzydlo (on nic na to nie mogl poradzic) w skutek tego zdarzenia stracilem 5-ta pozycje , i po pitstopie spadlem na 17-sta
Co do kolegi ktory sie przehamowal : BaSoN96

Niestety nie nagrywalem onboardu ale byla ta kolizja w powtorkach, na relacji z wyscigu widac niestety tylko ten kociol po zderzeniu (ok 8:28)

https://www.youtube.com/watch?v=dz-InY2_NxY

Prosze o ostrzezenie kierowcy..
Karanie w tym przypadku nic nie zmieni, a przejechal dobry wyscig. Trenowalismy razem pare razy i nie bylo problemow.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
BaSoN
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: BaSoN
Kontakt:

Re: Incydent F2 Bahrain

Post autor: BaSoN » 2019-09-15, 11:51

Przyznaję się do kolizji, opony jeszcze nie do końca rozgrzane i może zbyt późna redukcja (aczkolwiek teraz nie jestem w stanie tego ocenić) i niestety lekko zahaczyłem o tył. Sam też uszkodziłem sobie skrzydło ale jakoś sobie z nim poradziłem nie zaburzając strategii - Mój błąd, na przyszłość postaram się być ostrożniejszy.

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: Incydent F2 Bahrain

Post autor: HeadSteward » 2019-09-26, 14:54

Niestety dowód video nie działa. Poproszę o dodatkowy link?
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany