Witam. Podczas wczorajszego wyścigu gra postanowiła mnie ukarać w śmieszny sposób. Mianowicie podczas dublowania minimalnie najechałem na tarkę a gra naliczyła mi 3 sekundy kary. Ta kara jest o tyle ważne, że decyduję o zajęciu drugiego miejsca. Straciłem do FDA_Synkor zaledwie 0.4 na mecie. To był wyścig F3.
https://youtu.be/EkkmWkCC8Vw
A to skrót z całego wyścigu
Kara 3 sekundy
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Uczy się
- Nick gracza:: skowron2406
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: Kara 3 sekundy
Po przejżeniu materiału sędziowie postanawiają pozostawić karę. Powodem jest to, iż tarka nie jest częścią toru. Najechanie na nią wszystkimi czterema kołami jest uważane jako przekroczenie granic toru.
Owszem zdarzają się wyścigi takie gdzie sędziowie dopuszczą wyjazd poza tor aczkolwiek ten zakręt do nich nie należy.
Do zamknięcia
@skowron2406 @Gracjan
Owszem zdarzają się wyścigi takie gdzie sędziowie dopuszczą wyjazd poza tor aczkolwiek ten zakręt do nich nie należy.
Do zamknięcia
@skowron2406 @Gracjan
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.