Odbierzcie mu prawo jazdy bo to się w głowie nie mieści! Australia s6 f2

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

DariooshBeast
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Dariooshbeast

Odbierzcie mu prawo jazdy bo to się w głowie nie mieści! Australia s6 f2

Post autor: DariooshBeast » 2019-09-01, 18:36

Platforma i liga: ps4, f2
Członkowie zaangażowani: @kofrys1 i ja
Koordynator: @trolface100

1.09.2019

Witam, kolega niejaki kofrys najpierw we mnie wjechał perfidnie( widac to nawet na transmisji live na yt, oraz w filmiku z mojego onboardu 0:23min) po czym stwierdził ze to moja wina :) na filmiku dokładnie widac ze nawet nie skręciłem kierownicy. Druga sprawa z tym panem to 1:05 gdzie przed szykana skręca we mnie nawet nie zostawiajac mi miejsca ani nic. Już nie wspomnę ze to był mój zakręt. To na tyle.
https://youtu.be/ahTtqiDekFs

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: Odbierzcie mu prawo jazdy bo to się w głowie nie mieści! Australia s6 f2

Post autor: HeadSteward » 2019-09-15, 16:49

Po przejrzeniu materiału sędziowie stwierdzają w obu przypadkach winę kierowcy Racing Point @kofrys1.

Przy pierwszym manewrze kierowca Racing Point został zamknięty bez możliwości wyprzedzenia gdzie nie zobaczył, iź kierowca Williams jest tuż obok niego po czym wypchnął kierowcę Williams na ścianę.

W drugiej sytuacji dochodzi do obrony pozycji przed zakrętem gdzie kierowca broniący ma prawo być w wewnętrznej linii toru natomiast kierowca wyprzedzający musi zrobić wszystko aby ten manewr był czysty. W tym przypadku tak nie było i sam winny został pokrzywdzony.

Sumując sędziowie przyznają 10 sekund kary za kolizję spowodowaną z uszkodzeniami przeciwnika dla kierowcy Racing Point. Kara nakładana na wyścig zgłaszany lub w przypadku DNF na kolejny wyścig.

Do zamknięcia

@CPL_Darioosh, @Trolface100
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany