Niebieska flaga CPL_Patryk

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

konrad950420
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: konrad19950420

Niebieska flaga CPL_Patryk

Post autor: konrad950420 » 2019-06-24, 07:26

Platforma + Liga: PS4 F1
Koordynator ligi: @Run_Forest_PL
Data: 23/6
Członkowie zaangażowani: @Patryk , @konrad950420
Opis: Koniec wyścigu przed ostatnie okrążenie i napotykam przed sobą pana Patryka. Zdając sobie sprawę że jest to wyścig ligi f1 czyli ligi w której powinni jeździć osoby które znają zasady tego sportu jadę spokojnie bo wiem że mnie przepuści. Niestety hamuje praktycznie staje w miejscu, ja w niego wjeżdżam bo nie mam szans do hamować. Przez to uszkadzam sobie skrzydło a we mnie wjeżdża ADIKF1 który też uszkadza sobie skrzydło. Wiem że z reguły jest tak że kierowca który jedzie za kimś musi uważać żeby nie wjechać komuś w tyłek bo jest to spowodowane jego winą, ale na nagraniu widać jak Patryk dohamowuje dużo wcześniej i hamuje praktycznie do zera. Tym bardziej że jest niebieska flaga i Patryk musi mi zostawić miejsce tak abym mógł go wyprzedzić. KOLEJNY RAZ REZERWOWY KIEROWCA PSUJE KOMUŚ WYŚCIG. Załączam filmik jeden z moim onboardem drugi z adika.
Dowody:
https://www.youtube.com/watch?v=ZfVgAaGX0jE

https://www.youtube.com/watch?v=sV_MmnGi2xo

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: Niebieska flaga CPL_Patryk

Post autor: HeadSteward » 2019-06-29, 14:46

Czy kierowca @Patryk ma coś do dodania?
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: Niebieska flaga CPL_Patryk

Post autor: HeadSteward » 2019-08-07, 14:44

Po przejrzeniu materiału sędziowie decydują, iż winnym kolizji jest sam kierowca zgłaszający. Na pierwszym nagraniu ewidentnie widać, że kierowca @Patryk zostawia miejsce po prawej stronie toru gdyż zakręt jest po tej samej stronie. Owszem mógł zrobić to po "Lesmo 1" aczkolwiek wykonał ten manewr szybciej.

Werdykt: incydent wyścigowy.

Do zamknięcia
@Run_Forest_PL
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany