GP WŁOCH - BOBOZORD
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Uczy się
- Nick gracza:: MocarskiMoc
GP WŁOCH - BOBOZORD
Platforma + Liga:PS4 F1
Koordynator ligi: RunForest
Data: 23/6
Członkowie zaangażowani: @MocarskiMoc , @BOBOZORD
Opis: początek wyścigu pierwsza szykana po dohamowaniu przejechania czysto więc wydawać by się moglo że najgorsze za sobą jednak nie. Dlugi prosty luk po wyjściu z szykany kierowca bobo nie wiem co chcial zrobic wyminac mnie trawnikiem?! Bobozord uderza w moja lewa tylnia cześć bolidu tym samym nie dając mi zadnych szans wyrzucając mnie ma bandę kończąc moj wyścig. Cala prawa strona była wolna.. zalaczam film.
Dwa zdania do zarządu. Na przyszłość jak już kogoś bierzecie do f1z rezerwy to może warto byloby go sprawdzic? best regards ^^
Koordynator ligi: RunForest
Data: 23/6
Członkowie zaangażowani: @MocarskiMoc , @BOBOZORD
Opis: początek wyścigu pierwsza szykana po dohamowaniu przejechania czysto więc wydawać by się moglo że najgorsze za sobą jednak nie. Dlugi prosty luk po wyjściu z szykany kierowca bobo nie wiem co chcial zrobic wyminac mnie trawnikiem?! Bobozord uderza w moja lewa tylnia cześć bolidu tym samym nie dając mi zadnych szans wyrzucając mnie ma bandę kończąc moj wyścig. Cala prawa strona była wolna.. zalaczam film.
Dwa zdania do zarządu. Na przyszłość jak już kogoś bierzecie do f1z rezerwy to może warto byloby go sprawdzic? best regards ^^
- Run_Forest_PL
- Koordynator F1
- Nick gracza:: CPL_RunForestPL
Re: GP WŁOCH - BOBOZORD
Jeżeli chodzi o zarząd,
Kierowca BOBOZORD został dopuszczony do wyścigu po treningu , który był specjalnie dla niego
Jego umiejętności zostały skrupulatnie sprawdzone i nikt nie jedzie w F1 bez takiego sprawdzenia .
To był jego pierwszy wyścig i na pewno zależało mu na jak najlepszym wyniku.
Kierowca BOBOZORD został dopuszczony do wyścigu po treningu , który był specjalnie dla niego
Jego umiejętności zostały skrupulatnie sprawdzone i nikt nie jedzie w F1 bez takiego sprawdzenia .
To był jego pierwszy wyścig i na pewno zależało mu na jak najlepszym wyniku.
Żeby wygrać- Trzeba walczyć !!!
-
- Uczy się
- Nick gracza:: MocarskiMoc
A jakie macie metody sprawdzania owych rezerwowych? Jak można zapytać?
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
@MocarskiMoc czy można prosić o jakiś dowód w tej sprawie?
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Do zamknięcia, dowód nie został przedstawiony.
@Run_Forest_PL
@Run_Forest_PL
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
- Run_Forest_PL
- Koordynator F1
- Nick gracza:: CPL_RunForestPL
sorry, ostatnio mało czasu
w załączniku dowód.
Trening był bez asyst , dawał rade Bobozord
Bez odbioru
w załączniku dowód.
Trening był bez asyst , dawał rade Bobozord
Bez odbioru
Żeby wygrać- Trzeba walczyć !!!