Platforma + Liga: PS4 F1
Koordynator ligi: @Run_Forest_PL
Data: 28/04/2019
Członkowie zaangażowani: @IFaCKSHAKITZUMOT @CPL_Tomek
Opis: tomek wparował we mnie jak torpeda widac to przejrzyście widac jak szybko sie zbliżał po strzałkach
Dowody:
https://youtu.be/aSNEnp25dFs
mój klip z kokpitu
Incydent w austrii nr 2
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Uczy się
- Nick gracza:: IFaCKSHAKITZUMOT
Re: Incydent w austrii nr 2

PS. Poczekalem na ciebie (nie wyprzedzilem cię)
Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Cały incydent z ifakshakira
Po pierwsze nie spóźniłem hamowania żeby zrobić dive bomba na ifaku tylko zahomawalen w odpowiednim miejscu a nawet wcześniej co widać na filmiku że nie wyjechałem przed ifakiem i nie uderzyłem go bokiem czy coś w stylu dive bomba
Po drugie ifak jeżdżąc w f1 powinien znać punkty hamowania lecz nie zna (co taki kierowca robi w f1
),, tabliczki -> otoczenie, setup TT->setup pod wyścig nic nie jest równe sobie) i w ten sposób tyle czasu na hamowaniu nadrobilem w dodatku nie miałem gdzie uciec bo ifak jechał środkiem drogi nie mogłem uciec w lewo bo nie było wystarczająco miejsca z lewej strony
Po trzecie uderzając lekko w ifaka poczekalem aż pojedzie
Po czwarte ifak potem sam walnąl we mnie w tym samym zakręcie takiego dive bomba że hej i pojechał dalej
Po piąte w filmiku widać też że potrafi się jechać w dwóch w tym samym zakręcie
A po szóste zostawiam dla sędziów
Walka z ifakiem od 5.30
https://youtu.be/5LqO2KJbZ7o
Po pierwsze nie spóźniłem hamowania żeby zrobić dive bomba na ifaku tylko zahomawalen w odpowiednim miejscu a nawet wcześniej co widać na filmiku że nie wyjechałem przed ifakiem i nie uderzyłem go bokiem czy coś w stylu dive bomba
Po drugie ifak jeżdżąc w f1 powinien znać punkty hamowania lecz nie zna (co taki kierowca robi w f1

Po trzecie uderzając lekko w ifaka poczekalem aż pojedzie
Po czwarte ifak potem sam walnąl we mnie w tym samym zakręcie takiego dive bomba że hej i pojechał dalej
Po piąte w filmiku widać też że potrafi się jechać w dwóch w tym samym zakręcie
A po szóste zostawiam dla sędziów

Walka z ifakiem od 5.30
https://youtu.be/5LqO2KJbZ7o
W sumie po szóste zostawie dla siebie i po siedme także
Tak więc :
Po szóste ile razy na prostej można zrobić manewrów bo na przeciągu dwóch okrążen to jest trochę za dużo albo?
Po siódme ifak chcial abym dostał dnf na 23 okr. Bo ewidentnie wjechal mi w tył na opone po czym miałem lekki uslizg
Tak więc :
Po szóste ile razy na prostej można zrobić manewrów bo na przeciągu dwóch okrążen to jest trochę za dużo albo?
Po siódme ifak chcial abym dostał dnf na 23 okr. Bo ewidentnie wjechal mi w tył na opone po czym miałem lekki uslizg
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Po przejżeniu materiału sędziowie uznają ten przypadek jako "incydent wyścigowy".
Na całym podanym video było widać chaotyczną jazdę obu kierowców i brak szacunku do siebie nawzajem. Były przepychanki po obu stronach. Na szczęście nie doszło do poważnej kolizji dlatego też sędziowie upominają obu kierowców i proszą o szacunek na torze.
Do zamknięcia
@Danio @Run_Forest_PL
Na całym podanym video było widać chaotyczną jazdę obu kierowców i brak szacunku do siebie nawzajem. Były przepychanki po obu stronach. Na szczęście nie doszło do poważnej kolizji dlatego też sędziowie upominają obu kierowców i proszą o szacunek na torze.
Do zamknięcia
@Danio @Run_Forest_PL
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.