F3 Nic dodać nic ująć
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Koordynator F3
- Nick gracza:: HooLiGaN_PoVeR-
- Kontakt:
F3 Nic dodać nic ująć
Platforma + Liga:ps4 F3
Koordynator ligi: @ArchyPlayGames
Data:30.03.2019
Członkowie zaangażowani:Ja i 4 innych kierowców
Opis: Wszystko widać na filmiku
Dowody:
https://youtu.be/DzRtjZp8T-4
Koordynator ligi: @ArchyPlayGames
Data:30.03.2019
Członkowie zaangażowani:Ja i 4 innych kierowców
Opis: Wszystko widać na filmiku
Dowody:
https://youtu.be/DzRtjZp8T-4
Re: F3 Nic dodać nic ująć
Panowie czy ja tu zawiniłem ? Nie czułem żadnego kontaktu czy nawet otarcia. Rozumiem że ruch do środka był gwałtowny ale wydaje mi się że się zakończył e momencie zjazdu do środka , ale że nowy jestem to czekam na wynik sędziowski. Pozdrawiam
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Po przejrzeniu niezbyt dokładnego materiału sędziowie stwierdzają, iż winnym jest tutaj kierowca Toro Rosso.
Czy kierowca @MisieQ1997 ma tutaj coś do dodania??
Czy kierowca @MisieQ1997 ma tutaj coś do dodania??
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Jakis werdykt? nie to bym wytwarzal presje ale przez ta akcje przejechalem jakies 100m wyscigu
-
- Uczy się
- Nick gracza:: Misieq1997
Wystartowałem lepiej niż Gracjan który był przede mną i miałem większą prędkość i że było miejsce A byłem blisko jego tylu to się wcisnalem żeby nie uszkodzić sobie skrzydła, ale ucierpiał przy tym adix który też miał słabszy start ode mnie A ja go zahaczylem tylnią opona A dalej wiadomo co się działo
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Po analizie dowodów sędziowie stwierdzają winę kierowcy Toro Rosso za spowodowanie kolizji z innymi graczami. Tym samym kara nałożona to 10 sekund do doliczonego czasu wyścigu, oraz 3 punkty na licencję.
Start wyścigu jest bardzo ważny i należy upewnić się przed wykonaniem manewru czy jest wystarczająco miejsca na wyprzedzanie lub walkę koło w koło. W tym przypadku kierowca @MisieQ1997 najechał na bolid RedBulla co spowodowało łańcuch zdarzeń.
Do zamknięcia
@Danio @ArchyPlayGames
Start wyścigu jest bardzo ważny i należy upewnić się przed wykonaniem manewru czy jest wystarczająco miejsca na wyprzedzanie lub walkę koło w koło. W tym przypadku kierowca @MisieQ1997 najechał na bolid RedBulla co spowodowało łańcuch zdarzeń.
Do zamknięcia
@Danio @ArchyPlayGames
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.