(ŚMIESZNE) kary stop&go

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

trolface100
Koordynator F2
Koordynator F2
Nick gracza:: trolface100

(ŚMIESZNE) kary stop&go

Post autor: trolface100 » 2019-01-20, 20:45

Platforma+Liga: Codemasters Poland League-F2
Koordynator ligi: @Normag07
Data: 20.01.2019
Członkowie zaangażowani: @trolface100 i w jednym przypadku @aptek
Opis: 1 kara- Widać tutaj zbiorowy braketest spowodowany brakiem rożważności jednego z prowadzących. Efekt: u mnie brak skrzydła + kara z..... no wiadomo czego.
2 kara- No to tak jak opisałem w filmie. Tutaj medycyna jest bezradna. Jak można wlepić 5s stop&go za PRAWIDŁOWY ZJAZD DO ALEI SERWISOWEJ. Efekt: kolejna kara TYM BARDZIEJ Z..... no wiadomo czego.
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=heCsqZ9uswk
P.S. pierwsza kara została odbyta przy okazji zjazdu po Hypersofty. Druga została wlepiona do czasu końcowego, więc moją prośbą jest usunięcie tej drugiej i przyznanie mi 4 miejsca gdyż takie coś będzie miało miejsce. Jeżeli można to też proszę o rozpatrzenie braketestu i wyciągnięcie konsekwencji dla winowajcy

" Dopóki nie spróbujesz, nie dasz rady"

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: (ŚMIESZNE) kary stop&go

Post autor: HeadSteward » 2019-01-21, 12:55

Po analizie tego materiału sędziowie decydują o pozostawieniu kary jak miały miejsce z powodu:
  • Za Safety Car należy bezwzględnie zachować szczególną ostrożność - to nie był Brake Test lecz przyhamowanie aby zapobiec kontaktu z kierowcą haasa
  • Nie dodajemy gazu tuż przy ostrym zakrętem przed linią startu gdy jesteśmy w "sznurku" pojazdów
Kara więc została odbyta słusznie i zostało nałożone kolejne 5 sekund Stop&go za scinanie zakrętów czego dokładnie nie możemy ocenić i do tego potrzebujemy zdjęcie z dyrektora wyścigu.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

trolface100
Koordynator F2
Koordynator F2

Post autor: trolface100 » 2019-01-21, 17:06

Jak nie można stwierdzić tego, że gra dostała wylewu i dostałem ŚCINANIE ZAKRĘTÓW w wjedzie do alei serwisowej. Może się nie znam bądź jestem upośledzony ale materiał wideo w tej sytuacji powinien starczyć, ponieważ nie widzę sensu używania screenshotów z dyrektora wyścigu w takiej sprawie, która jest chyba nadto oczywista

trolface100
Koordynator F2
Koordynator F2

Post autor: trolface100 » 2019-01-26, 13:17

To może jeszcze raz. Żądam ponownego rozpatrzenia kary stop&go za ścięcie zakrętu

tutaj całe okrążenie zjazdowe:

https://www.youtube.com/watch?v=bLgHd2TMKfk

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Post autor: HeadSteward » 2019-02-04, 14:09

Po obejżeniu dodatkowego materiału kierowcy @trolface100 sędziowie uznają, iż faktycznie druga kara stop&go została przyznana nie-prawidłowo i odliczają 5 sekund od końcowego czasu wyścigu GP Rosji.

@Danio proszę uaktualnić wyniki jeśli to coś zmieni.

Do zamknięcia
@Normag07
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany