Platforma Ps4
Liga: F1 Gp Bahrajnu
Koordynator: @Recznik36
Data:23.09.2018
Czlonkowie zaangażowani: @IFaCKSHAKITZUMOT i @Rocklands77
opis: w trakcie wyprzedzania kierowcy ferrari on gwałtownie mi zajechal droge nie dając mi miejsca i powodując urwanie zawieszenia
Przesyłam film z dowodem: https://youtu.be/UmdL3AZMbdw
Sytuacja w Bahrajnie
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Uczy się
- Nick gracza:: IFaCKSHAKITZUMOT
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: Sytuacja w Bahrajnie
Z powyższego nagrania wynika, iż kierowca @IFaCKSHAKITZUMOT miał bardzo dobry start ale ostatecznie nie zmiescił sie w lukę pomiędzy kierowcę @Rocklands77 i kierowcę Toro Rosso. Fakt jest że kierowca Ferrari za późno zamknał linie toru aczkolwiek koło zostało urwane przy kontakcie z drugim bolidem. Tutaj jesteśmy zmuszeni potraktować to jako incydent wyścigowy.
Do zamknięcia
@Danio @Recznik36
Przypomnijcie proszę kto jest koordynatorem w poszczególnych ligach w tym sezonie.
Do zamknięcia
@Danio @Recznik36
Przypomnijcie proszę kto jest koordynatorem w poszczególnych ligach w tym sezonie.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Re: Sytuacja w Bahrajnie
Koordynatorami sa:
- F1 Danio i CPL__IceMan
- F2 Normag07
- F3 Lesterek255
CPL F1 League RecordStarts: 56 Poles: 0 Wins: 0 Podiums: 1 Top 10s: 46 Points: 169