Liga: F2, GP Włoch
Koordynator ligi: @N@Normag07 @danio
Data: 10.06.2018
Członkowie zaangażowani: @kubaJa86
Opis: Podczas dojścia do szykany za prostej start meta kierowca @Normag07 wjechał we mnie a gra z nieznanego mi powodu nałożyła na mnie karę 5s. Chciałbym poprosić z tego miejsca kierowcę @Normag07 o nagranie gdyż moje nie zapisało się a na relacji z wyścigu tego incydentu nie ma.
Anulowanie kary 5s
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
- CPL__Iceman
- Uczy się
- Nick gracza:: CPL__Iceman
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: Anulowanie kary 5s
Tak więc prosimy @Normag07 o nagranie.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Wiem ze slabo to zabrzmi ale niestety po obróbce mojego skrotu filmu musialem skasowac caly moj wyscig a dopiero wczoraj zauwazylen ze nie mam obrazu w moim motowanym video. Wiec nie dysponuje żadnym nagraniem z tej sytuacji. Ale przyznaje ze opozbukem hamowanie na pierwszym zakreciecie i wjezdzajac na tarke zarzucilo mnie na #Kubaja .
„Musisz zawsze starać się być najlepszym, ale nigdy nie możesz wierzyć w to, że już nim jesteś”
„Musisz zawsze starać się być najlepszym, ale nigdy nie możesz wierzyć w to, że już nim jesteś”
„Musisz zawsze starać się być najlepszym, ale nigdy nie możesz wierzyć w to, że już nim jesteś” - Juan Manuel Fangio
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Ponieważ nie ma nagrania ukazującego zaistniałą sytuację musimy wycofać argumenty kierowcy i postanawiamy iż kara pozostaje.
Do zamknięcia
@Danio @Normag07 @KubaJa86
Do zamknięcia
@Danio @Normag07 @KubaJa86
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.