Platforma+liga: PS4 CPL F2 GP Belgii
Koordynator: @Normag07
Data: 03.06.2018
Członkowi zaangażowani: @ismolny , @Normag07
Opis: Zaraz po wyprzedzeniu przeze mnie Normaga, na kolejnym zakręcie zostałem "dotknięty" przez co moja tylna oś wpadła w poślizg i skończyłem na bandzie. Co ważne odbyło się to już po manewrze wyprzedzenia kiedy już cały mój bolid znajdował się przed bolidem Normaga.
Dowód: (od 1:38)
https://youtu.be/sD-iggMQgjo?t=95
ismolny vs Normag
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
Re: ismolny vs Normag
Sorry Panowie! Wycofuje, obejrzałem relację i z relacji wynika, że to był mój błąd. Wybaczcie za zamieszanie, ale nie wiem jakim cudem tam miałem taki uślizg :)
Chyba nie musze tu nic dodawać 
„Musisz zawsze starać się być najlepszym, ale nigdy nie możesz wierzyć w to, że już nim jesteś”

„Musisz zawsze starać się być najlepszym, ale nigdy nie możesz wierzyć w to, że już nim jesteś”
„Musisz zawsze starać się być najlepszym, ale nigdy nie możesz wierzyć w to, że już nim jesteś” - Juan Manuel Fangio
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Po obejżeniu materiału sędziowie stwierdzają iż nie doszło do żadnego kontaktu pomiedzy kierowcami.
Do zamknięcia
@Danio
Do zamknięcia
@Danio
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.