KubaJa86 vs Czarnyslawek

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

Awatar użytkownika
CPL__Iceman
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: CPL__Iceman

KubaJa86 vs Czarnyslawek

Post autor: CPL__Iceman » 2018-05-07, 17:05

Liga: F2, GP Azerbejdżanu
Koordynator ligi: @Normag07 @danio
Data: 06.05.2018
Członkowie zaangażowani: @Sebixo23y @KubaJa86
Opis: Trudne warunki na torze od początku, dużo wody, widoczność słaba. Takie warunki wymuszają bezpieczną jazdę. Niestety Czarnyslawek nie dostosował prędkości do warunków już na 1 okrążeniu przez co uderzył mnie gdy byłem na P2. Uderzenie spowodowało obrucenie mojego bolidu, urwanie części przedniego skrzydła w zderzeniu z banda i spadek z P2 na P18.
Dowod:
https://youtu.be/Z6HCXLl7_rE

"Drugi jest pierwszym przegranym" - Ayrton Senna

Prime
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: F1-Optimus-Prime

Re: KubaJa86 vs Czarnyslawek

Post autor: Prime » 2018-05-08, 12:42

Prędkość to ja dostosowalem tylko ze set na suchy tor rowna calkowita porazka.Zablokowalem przednie kolo i poszlo.Dawajcie se te kary nie obchodzi mnie to.

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: KubaJa86 vs Czarnyslawek

Post autor: HeadSteward » 2018-05-09, 21:00

Po wnikliwej analizie tego video, sędziowie decydują na upomnienie kierowcy @Sebixo23y lecz nie nakładają żadnej kary.

Nie zmienia to faktu iż postawa kierowcy w wypowiedzi nie jest na miejscu i prosi o zaprzestanie takiej reakcji. To są wyścigi - wirtualne wyścigi - i napięcie jest i będzie ale stonujmy trochę.

Poślizg w który wpadł @KubaJa86 był czysto przypadkowym a kierowca Czarnyslawek widać było dohamowywał już dosyć wcześniej.

Do zamknięcia
@Normag07 @Danio
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany