Incydent z Flesch91

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

ismolny
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: ismolny

Incydent z Flesch91

Post autor: ismolny » 2018-03-19, 18:40

Chciałbym zgłosić do rozpatrzenia mój incydent z @Flesch91.
Zdecydowanie wypchnął mnie z toru na pierwszy zakręcie. Specjalnie wrzucam film z mojej perspektywy, a także zapis z naszej relacji, na której bardzo dobrze to widać:
Relacja: https://youtu.be/1POUXVqjD3U?t=4415
Moja perspektywa: https://www.youtube.com/watch?v=iURY8slUrxs

Jeżeli to nie jest kompletne nie zostawienie miejsca to nie wiem co jeszcze mógłbym zrobić, z lewej miałem barierkę z prawej @Flesch91 , który chciał obrać jak najlepszą linię jazdy kompletnie mając w poważaniu, że nie jest sam na torze.

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Incydent z Flesch91

Post autor: HeadSteward » 2018-03-20, 05:22

Czy kierowca [mention]Flesch91[/mention] ma coś do dodania??
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Flesch91
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Flesch91

Re: Incydent z Flesch91

Post autor: Flesch91 » 2018-03-20, 07:04

Tak dzisiaj postaram sie dodać film z mojej perspektywy na którym widac że będąc szybszym i owszem opuzniajac hamowanie bylem już przed kierowcą @ismolny i zostałem zachaczony tak to wyglądało z mojej perspektywy

Flesch91
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Flesch91

Post autor: Flesch91 » 2018-03-20, 13:47

Niestety moje nagranie nie zawiera startu wyscigu. Wiec liczę na sprawiedliwy osąd

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Post autor: HeadSteward » 2018-03-20, 19:20

Z powyższych nagrań widać, iż niestety z niewiadomych przyczyn kierowca @Flesch91 wypycha kierowcę @ismolny. Kierowca Renault nie został dotknięty przez nikogo co widać na powyższym filmie.

Z tego względu sędziowie nakładają karę na kierowcę @Flesch91 w ilości 5 sekund kary czasowej oraz 5 punktów karnych na licencję za nie zaczekanie na kierowcę uwikłanego w kolizję.

Pamiętajmy, że początek wyścigu jest bardzo ważnym momentem i powinien on się odbywać w jak najczystszej postaci. Kara w tym wypadku jest jak najbardziej zasłużona.

Do zamknięcia
@Danio
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany