Odwołanie się od kary Stop&Go niesłusznie nałożonej przez grę.

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

Awatar użytkownika
Niewinny
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Niewinny007

Odwołanie się od kary Stop&Go niesłusznie nałożonej przez grę.

Post autor: Niewinny » 2018-03-11, 21:16

https://youtu.be/MIoxAXDBrFg

Wnioskuję o odliczeniu mi 5 sekund z czasu końcowego wyścigu ze względu na niesprawiedliwe nałożenie kary. Gdybym zwolnił spowodowałbym karambol, a w miejscu gdzie mogłem przepuścić Michała, było za późno. W dodatku Michał został daleko z tyłu, więc nawet gdybym natychmiastowo go przepuścił, nie zdążyłby mnie wyprzedzić.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Niewinny#21
S1: Startów - 2; Pkt - 0; Najlepszy rezultat - Japonia P12
S2:
Startów - 19
Pkt - 172
Podium - 5
Zwycięstwa - 1
Najlepszy rezultat - Abu Dhabi P1
STR FOREVER!
http://www.youtube.com/c/Niewinnytitancpl

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: Odwołanie się od kary Stop&Go niesłusznie nałożonej przez grę.

Post autor: HeadSteward » 2018-03-12, 11:24

Sędziowie przyjrzeli się zaistniałej sytuacji choć regulamin CPL wyraźnie mówi iż kary STOP&GO nałożone przez grę nie będą brane pod uwagę!!

To była nie codzienna sytuacja wiec podejmiemy decyzję w stosunku do tego incydentu.

Tak to prawda zatrzymanie aby przepuścić kierowcę @Buba99 nie było by dobrym rozwiązaniem aczkolwiek kierowca @Niewinny mógł to zrobić po następnym zakręcie gdzie nadal miał 5 sekund do kary a kierowca Renault był tylko niecałe 2 sekundy za kierowca Toro Rosso.

Kierowca @Niewinny mógłby mieć unieważnioną kare nawet wtedy gdy oddał by pozycję w późniejszym czasie co pokazywałby film, lecz tego nie uczynił co wnioskuję po tym iż nie wspomniał o tym.

Tak wiec kara nałożona przez grę zostaje.

Do zamknięcia
@Danio
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany