PC F1 JAPONIA

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

LennY
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: LennY

PC F1 JAPONIA

Post autor: LennY » 2020-01-15, 22:33

Platforma + Liga: PC F1
Koordynator ligi: @Run_Forest_PL
Data: 15.01.2020
Członkowie zaangażowani: LennY, Hebefeke
Opis: na 1 okr. Hebefeke uderza mnie w tyl przez co wypadam z toru i trace cale skrzydlo oraz jakiekolwiek szanse na dobry wynik
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=yAs_7PFPvMI (54:20) calej sytuajci nie widac tylko jak juz jestem na bandzie, lecz widac ze tak o po prostu mi sie nie wylecialo bo przestrzelilem :-? . Hebefeke sie przyznaje do bledu (screen)
Załączniki
1.png

hebefeke
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: STEAM_0:1:112866630

Re: PC F1 JAPONIA

Post autor: hebefeke » 2020-01-15, 22:37

Potwierdzam i się przyznaje był lekki kontakt spowodowany przeze mnie.Jedyne co znalazłem to zdjęcie już po kontakcie
Załączniki
Zrzut ekranu (66).png

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: PC F1 JAPONIA

Post autor: HeadSteward » 2020-01-17, 19:33

Niestety nie możemy zadecydować lub dać kary za coś co ktoś napisał, bądź się przyznał, widać, że kierowca jest na bandzie lecz tutaj potrzebujemy twardych dowodów na zaistniałe zdarzenia.
W regulaminie ligi każdy kierowca powinien mieć zapisaną powtórkę z wyścigu.
Rozumiemy również dobre chęci kierowców, ale niech to będzie nauką do ostrożniejszej jazdy szczególnie na pierwszych okrążeniach.
@LennY @hebefeke

Do zamknięcia.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany