F4 PS4 - GP Singapur, dwa ataki
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
F4 PS4 - GP Singapur, dwa ataki
CPL F4 GP Singapuru
Platforma/liga: Ps4/F4
Koordynator: @Gracjan88CPL, @matik22119
Data: 08.12.2019
Członkowie zaangażowani: @sirczarny, @fedorfrodi
Dwa razy zostałem bardzo brzydki sposób ściągnięty z toru dowody poniżej, dodam iż takie zagrywki widziałem tylko na multi trybie rankingowym. Dowody są poniżej po ostatnim zdarzeniu odechciało mi się grać !!! pierwszy raz od kiedy dołączyłem do CLP wyszedłem z gry. dodam iz @fedortfrodi mial tez podobne incydenty z innymi graczami w tym wyscigu.
dowody: 38:35 sek i 40:13 https://www.youtube.com/watch?v=Bw1mNtH ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=ThvzQCQ ... e=youtu.be 57:25 widac ze kolega nie ma lotki wiec zbliżam się i jestem prawie na równi z nim , ale wrzuca mnie perfidnie na ścianę
Platforma/liga: Ps4/F4
Koordynator: @Gracjan88CPL, @matik22119
Data: 08.12.2019
Członkowie zaangażowani: @sirczarny, @fedorfrodi
Dwa razy zostałem bardzo brzydki sposób ściągnięty z toru dowody poniżej, dodam iż takie zagrywki widziałem tylko na multi trybie rankingowym. Dowody są poniżej po ostatnim zdarzeniu odechciało mi się grać !!! pierwszy raz od kiedy dołączyłem do CLP wyszedłem z gry. dodam iz @fedortfrodi mial tez podobne incydenty z innymi graczami w tym wyscigu.
dowody: 38:35 sek i 40:13 https://www.youtube.com/watch?v=Bw1mNtH ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=ThvzQCQ ... e=youtu.be 57:25 widac ze kolega nie ma lotki wiec zbliżam się i jestem prawie na równi z nim , ale wrzuca mnie perfidnie na ścianę
Ostatnio zmieniony 2019-12-14, 15:42 przez sirczarny, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: F4 PS4 - GP Singapur, dwa ataki
38:35 - Chyba musisz się nauczyć co znaczy "NIEBIESKA FLAGA"
40:13 - Nie było winy ze strony kierowcy Mercedesa bo zamiast odpuścić trochę bo byłeś za nim i jechał swoją linią toru która jest prawidłowa to ty wjechałeś w niego + późno hamowałeś żeby był wypadek lub go zablokować (było widać że robisz to specjalnie).
Jak nie dostaniesz bana na CPL'a to mogę ogłosić że jesteś największym fartem tej ligi.
40:13 - Nie było winy ze strony kierowcy Mercedesa bo zamiast odpuścić trochę bo byłeś za nim i jechał swoją linią toru która jest prawidłowa to ty wjechałeś w niego + późno hamowałeś żeby był wypadek lub go zablokować (było widać że robisz to specjalnie).
Jak nie dostaniesz bana na CPL'a to mogę ogłosić że jesteś największym fartem tej ligi.
majster możesz swoje osądy zostawić dla siebie, to jest panel sędziowski.mikeD pisze: ↑2019-12-08, 19:5538:35 - Chyba musisz się nauczyć co znaczy "NIEBIESKA FLAGA"
38:35 dotyczy innego manewru przez mercedesa, który mnie zahaczył dziwne że to przeoczyłeś
40:13 gościu jak go wyprzedzałem, a ty mi mówisz, że jechałem za nim ,bylem szybszy na tej prostej i się zbliżyłem do niego, chyba masz problem z wizjerami. Późniejszy manewr nie wyszedł bo nie miałem przez twojego kolegę skrzydła ....
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Pierwszy link jest niedostępny, proszę poprawić.
@sirczarny
@sirczarny
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
poprawione
Panowie ile mam czekac na decyzje? Sedzia wystawił 4 opinie 4 stycznia! a o moim zapomniał skadnal ! skandal ! 

- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Po długich i wyczerpujących rozmowach, Sędziowie nakładają karę 10 sekund, na kierowcę Racing Point za niesportowe zachowanie. Podczas niebieskiej flagi kierowca Racing Point wyprzedza kierowcę Mercedesa, który przepuszczał szybciej jadący bolid Renault. Takie zachowanie jest po prostu chamskie, a nie o to chodzi w tych wyścigach.
Kolizja z zakrętu nr 9 uznajemy jako incydent wyścigowy. Kierowca Racing Point mógł zostawić więcej miejsca.
Nakładamy również karę 10 sekund na kierowcę Mercedesa za zepchnięcie bolidu Racing Point w bandę co spowodowało uszkodzenia w jego przednim skrzydle.
Skandalem również można nazwać ten DiveBomb, a raczej próbę uszkodzenia bolidu Mercedesa, więc proszę sobie darować takie wpisy na tym forum.
@sirczarny
@Gracjan @matik22119
Do zamknięcia.
Kolizja z zakrętu nr 9 uznajemy jako incydent wyścigowy. Kierowca Racing Point mógł zostawić więcej miejsca.
Nakładamy również karę 10 sekund na kierowcę Mercedesa za zepchnięcie bolidu Racing Point w bandę co spowodowało uszkodzenia w jego przednim skrzydle.
Skandalem również można nazwać ten DiveBomb, a raczej próbę uszkodzenia bolidu Mercedesa, więc proszę sobie darować takie wpisy na tym forum.
@sirczarny
@Gracjan @matik22119
Do zamknięcia.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.