Platforma + Liga =PC F2
Koordynator ligi: @Steroman457
Data:7.12.2019
Członkowie zaangażowani: @aquos™ BeLcE_KrOkWi @Brix0n
opis:podczas walki ze mną brix0n zaczął skręcać w lewo a ja nie miałem drogi ucieczki w efekcie czego zahaczyłem skrzydłem jego koło, zostałem przypchnięty do bandy i straciłem koło (gdybym odbił w lewo to banda albo chociaż trawa).
dowody: https://www.youtube.com/watch?v=0BjLB0qiBq8
PC F2 Włochy dziwny manewr
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: aquos™ BeLcE_KrOkWi
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: PC F2 Włochy dziwny manewr
Proszę o więcej dowodów, najlepiej onboard, gdyż na pokazanym materiale nie wiele widać.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: aquos™ BeLcE_KrOkWi
niestety nie mam onboarduHeadSteward pisze: ↑2019-12-14, 16:01Proszę o więcej dowodów, najlepiej onboard, gdyż na pokazanym materiale nie wiele widać.
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Z powodu nie wystarczających dowodów temat do zamknięcia.
Przypominamy również o tym, że kierowcy winni są zapisywać wyścigi w razie takich sytuacji.
@aquos™ BeLcE_KrOkWi
Do zamknięcia.
Przypominamy również o tym, że kierowcy winni są zapisywać wyścigi w razie takich sytuacji.
@aquos™ BeLcE_KrOkWi
Do zamknięcia.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.