KARA Z KANADY DO KTÓREJ SĘDZIOWIE NIE POTRAFILI SIĘ ODNIEŚĆ A SZKODA :) F2

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

DariooshBeast
Uczy się
Uczy się
Nick gracza:: Dariooshbeast

KARA Z KANADY DO KTÓREJ SĘDZIOWIE NIE POTRAFILI SIĘ ODNIEŚĆ A SZKODA :) F2

Post autor: DariooshBeast » 2019-11-26, 02:04

Platforma + Liga: PS4 liga f2
Koordynator ligi: trolface100
Data: 13.10.2019
Członkowie zaangażowani: CPL_DARIOOSH
Opis:
Wiec jestem zmuszony zrobić jeszcze jeden post gdyż szanowni i jakże błyskotliwi „sędziowie” maja braki w umiejętności zwanej czytaniem ze zrozumieniem. Mianowicie szanowni „sędziowie” chodzi tutaj o moja kare DRIVE THROUGH PENALTY (KARA PRZEJAZDU PRZEZ ALEJE SERWISOWĄ) która została spowodowana przez jednoznaczny błąd gry :)
Mam nadzieje ze również tym razem ocenicie sprawę rzetelnie i bardzo szybko gdyż czekam na odpowiedz tylko od Kanady wiec raptem miesiąc temu. Inną sprawą jest egzekwowanie tych kar bądź tez uniewinnienie zawodników ale wiem to temat do również rzetelnego zarządu :) poniżej zamieszczam materiał wideo :)
Dowody: https://youtu.be/U6x3N1BptK4

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: KARA Z KANADY DO KTÓREJ SĘDZIOWIE NIE POTRAFILI SIĘ ODNIEŚĆ A SZKODA :) F2

Post autor: HeadSteward » 2019-11-27, 23:51

Kierowca @DariooshBeast poprawnie wystartował, proszę o odjęcie 18 sekund od wyniku końcowego.

@trolface100

Do zamknięcia.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany