CPL F5 GP KANADY
Platforma/liga: Ps4/F5
Koordynator: @Wojcikk112
Data: 10.11.2019
Członkowie zaangażowani: @KoalaVR , @CrazyGonzoo
Skupiłem sie na dogonieniu Karamby i gdy gonzo mnie puścił byłem pewiem ze juz nie bedzie sprawiał problemów ale niestety nie zauważyłem strzałki i gonzo urwał mi skrzydło
Dowody: https://youtu.be/UEQSHC1Cc28
CPL F5 GP NIEMIEC ,Dublowany kierowca urwał mi skrzydło
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: CrazyGonzoo
Re: CPL F5 GP NIEMIEC ,Dublowany kierowca urwał mi skrzydło
Puszczałem Koale i Karrambe przez praktycznie całą prostą na której doszło do zdarzenia. Koala dopiero zaczął mnie wyprzedzać pod koniec prostej z niewiadomych mi przyczyn. Miałem uszkodzenia już w tym momencie i miałem problem z prawidlowym wejściem w zakręt i nie spodziewałem się ze Koala tam będzie wyprzedzal, kiedy przez przez praktycznie całą prostą mu zjezdzalem.
Niestety nie mam nagrania.
Niestety nie mam nagrania.
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: CrazyGonzoo
Pan Koala mógł sobie darować taki podpis filmu dowodowego na Youtube.
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Kierowca @CrazyGonzoo za późno hamuję do zakrętu nr. 6 co powoduję kolizje z kierowcą @KoalaVR.
10 sekund kary czasowej oraz 10 punktów karnych do licencji kierowcy @CrazyGonzoo.
@Wojcikk112
Do zamknięcia.
10 sekund kary czasowej oraz 10 punktów karnych do licencji kierowcy @CrazyGonzoo.
@Wojcikk112
Do zamknięcia.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.