GP Kanady - nieprzepisowe wyprzedzanie
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
GP Kanady - nieprzepisowe wyprzedzanie
Platforma+ Liga : PS4 + F3
Koordynator Ligi : @HooLiGaN_PoVeR-
Data: 13.10.2019
Członkowie zaangażowani: Ja, @doggie405
Opis: Wszystko widać na filmiku , od 44:50 minuty. Uważam iż manewr wyprzedzania był wykonany nieprawidłowo , kierowca z tyłu nie miał wystarczającej okazji więc podjął desperacką próbę przez co prawie zakończył się utratą spoilera. Skosił trawnik i zajechał mi @doggie405
Dowód:
https://www.youtube.com/watch?v=cDgJ6s3Q3MU&t=3147s
Koordynator Ligi : @HooLiGaN_PoVeR-
Data: 13.10.2019
Członkowie zaangażowani: Ja, @doggie405
Opis: Wszystko widać na filmiku , od 44:50 minuty. Uważam iż manewr wyprzedzania był wykonany nieprawidłowo , kierowca z tyłu nie miał wystarczającej okazji więc podjął desperacką próbę przez co prawie zakończył się utratą spoilera. Skosił trawnik i zajechał mi @doggie405
Dowód:
https://www.youtube.com/watch?v=cDgJ6s3Q3MU&t=3147s
Ostatnio zmieniony 2019-10-21, 08:36 przez sirczarny, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: GP Kanady - nieprzepisowe wyprzedzanie
O nie przepraszam bardzo byłem po lewej stronie jak już opóźniłem hamowanie zacząłeś blokować to nie miałem co zrobić to potem na nawrocie chciałem cię puścić ale zamiast mnie wyprzedzić to we mnie wjechałeś
A po za tym zobacz lepiej sirczarny co nunlejowi zrobiłeś 39 min.
Kolego sprawa dotyczy tego zdarzenia, wiem że popełniłem błąd i moja wina była. Ty za to nie zachowałeś zasad bezpieczeństwa mogłeś skosić mi spoiler. trzeba ukrócić takie zachowanie bo traci się sporo na takich " przypadkach " np wcześniej w tym wyścigu straciłem cześć spoilera i musiałem zjechać na pit stop nieplanowany bo ktoś agresywnie podszedł do wyprzedania i po wyścigu tylko dlatego bo ktoś nerwowo podchodzi do wyprzedania .
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Można prosić o właściwe nagranie sytuacji @sirczarny ? Link nie działa.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
poprawione
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Sędziowie decydują się nie podejmować żadnych działań w tym przypadku, i traktują to jako incydent wyścigowy..
Do zamknięcia
@HooLiGaN_PoVeR-
Do zamknięcia
@HooLiGaN_PoVeR-
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.