Crash last corner! GP Kanady

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

Synal3k
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: 76561198162532325

Crash last corner! GP Kanady

Post autor: Synal3k » 2019-10-16, 21:25

CPL F1 PC GP Kanady

Platforma: PC

LIga: F1

Koordyantor: @Run_Forest_PL

Data: 16.10.2019

Zaangażowani: @Kebabus @Synal3k

Opis: No cóż... dostalem perfidnego strzała w bok

Dowód:
https://youtu.be/BkEVxUZU9ds

Kebabus
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: Kebabus

Re: Crash last corner! GP Kanady

Post autor: Kebabus » 2019-10-17, 16:16

No cóż... Nie zgadzam się

Gdybym cie zobaczył wcześniej to bym zostawił więcej miejsca, ALE ty się pojawiłeś znikąd ze swoim divebombem w momencie kiedy już się składałem do zakrętu. Tytuł filmiku "LAST LAP KIMI! ALL OR NOTHING! no i k***a nothing" idealnie przedstawia mój pogląd na ta sytuacje. Może na filmiku gorzej to wygląda, ale z mojej perspektywy już w momencie skrętu pojawiła mi się dopiero czerwona strzałeczka informująca o zbliżającym sie synalku.

Były w tym wyścigu sytuacje, za które mógłbym dostać karę, ale według mnie to zderzenie nie jest jedną z nich. Szkoda tylko, że nie było chęci wyjaśnienia sytuacji po wyścigu i moja próba zaczepienia cie spotkała się z ciszą.

Pozdrawiam :-)

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Post autor: HeadSteward » 2019-10-20, 16:50

Można prosić o nagranie @Kebabus ?
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Kebabus
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: Kebabus

Post autor: Kebabus » 2019-10-20, 17:46

Niestety to co wysłał Synalek musi wystarczyć, ponieważ nie nagrywam wyścigów.

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Post autor: HeadSteward » 2019-11-05, 19:03

Wyinnym sprawdzą tej kolizji jest sam poszkodowany kierowca McLarena ponieważ nawet odpuszczając w dalszej fazie zdecydował się na manewr divebomba. Pamiętajmy takie wyprzedzanie jest niebezpieczne i kierowca wykonując go musi mieć swiadomość, iż nie może on doprowadzić do kolizji. Tutaj się tak nie stało i doszło do kontaktu.

Do zamknięcia
@Run_Forest_PL
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany