PS4 F4 Austria wypadek
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
PS4 F4 Austria wypadek
Platforma i liga: PS4 F4
Dowód: https://youtu.be/gz8MptZQ7vY
Data: 27.10.2019
Kierowcy zaangażowani: jcob1112 i FRESH_MATI
Koordynator: Gracjan/Matik
Opis: Zostałem wypchnięty przez tego zawodnika na 1 zakręcie 4 okrążenia co pogrzebało moje szanse na zwyciestwo w wyscigu. FRESH_MATI ewidetnie nie zachamował chciaż miał do mnie dystans a ja zachamowałem zgodnie z linia wysigową. Wnoszę dodanie kary czasowej do czasu końcowego wyścigu dla tego zawodnika
Dowód: https://youtu.be/gz8MptZQ7vY
Data: 27.10.2019
Kierowcy zaangażowani: jcob1112 i FRESH_MATI
Koordynator: Gracjan/Matik
Opis: Zostałem wypchnięty przez tego zawodnika na 1 zakręcie 4 okrążenia co pogrzebało moje szanse na zwyciestwo w wyscigu. FRESH_MATI ewidetnie nie zachamował chciaż miał do mnie dystans a ja zachamowałem zgodnie z linia wysigową. Wnoszę dodanie kary czasowej do czasu końcowego wyścigu dla tego zawodnika
Ostatnio zmieniony 2019-11-06, 18:29 przez jcob1112, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: PS4 F4 Austria wypadek
Mnie zastanawia dlaczego przy wyjeździe z poza toru nie rozglądnąłeś się w prawo. AdiLewy też miał chyba jakieś uszkodzenia, według mnie powinieneś też dostać karę.
Dostał karę 5 sekund od gry więc chyba starczy nie?
Co z tego że dostał 5 sek jak rozwalił wyścig Adiemu i mnie zobaczcie że zachacza najpierw go a ponziej mnie !! Powinien dostać za każdy razem po 30 sek
Zgłaszam też karę dla Jcoba za niebezpieczne dwa powroty do wyscigu
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Zgłaszam też karę dla Jcoba za niebezpieczne dwa powroty do wyscigu
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
@jcob1112 prosze poprawić formę zgłoszenia! Inaczej sprawa nie zostanie rozpatrzona.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
@HeadSteward kolega już zaktualizował
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Przy dojeździe do zakrętu nr 1. Kierowca Renault uderza w tył bolidu Williamsa za co otrzymuje karę 10 sekund.
Natomiast kierowca @jcob1112 za niebezpieczny powrót na tor otrzymuje drive through penalty (20 sek.) i 5 punktów karnych do licencji.
@matik22119 @Gracjan
Do zamknięcia.
Natomiast kierowca @jcob1112 za niebezpieczny powrót na tor otrzymuje drive through penalty (20 sek.) i 5 punktów karnych do licencji.
@matik22119 @Gracjan
Do zamknięcia.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.