GP MONACO PS4/F5 Czy ta kara była słuszna? 3sec kary za ominięcie kierowcy

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

Klousik_
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: Klousik_

GP MONACO PS4/F5 Czy ta kara była słuszna? 3sec kary za ominięcie kierowcy

Post autor: Klousik_ » 2019-10-06, 21:24

CPL F5 GP MONAKO
Platforma/liga: Ps4/F5

Koordynator: @Wojcikk112

Data: 6.10.2019

Po wyjeździe z tunelu, 2 kierowców z przodu walczyło o pozycje i próbowałem z tego skorzystać, w tym momencie ferrari jechało po wewnętrznej i zahaczyło kołem o bandę, ja wystraszony odbiłem lekko w prawo i dostałem 3sec kary

Członkowie zaangażowani: JA, @Grzeniu5512 @Smerek99

tutaj link do całej sytuacji :
https://www.youtube.com/watch?v=bIYYKGwazI4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0wCIkj3fUgVs9Dp6RalrE3-3omKqE5tkWoGCXIwa3zkHOY2gRKlk0ulfg

Sytuacja nr.2

Jadąc na P1 dublowany kierowca zrobił mi "braketesta" wiele do zrobiernia tu nie miałem, ale liczę na jakieś postępowanie wobec tego gracza.

Zaangażowany: Ja, @RekinEk91

https://youtu.be/iZgoLKPnVpI

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: GP MONACO PS4/F5 Czy ta kara była słuszna? 3sec kary za ominięcie kierowcy

Post autor: HeadSteward » 2019-10-11, 16:36

Sytuacja 1

Niestety na nagraniu nie widać otrzymanej kary i tutaj potrzebny jest screen z dyrektora wyścigu.
Jeśli taki istnieje to prosze zgłosić to jako nowy incydent w nowym zgłoszeniu.

Sytuacja 2

Klasyfikuje ten kontakt jako Incydent wyścigowy ponieważ nie był to brake test a kontakt z bandą kierowcy Mercedesa gdzie pojazd został przesunięty dalej na tor.

Do zamknięcia
@Wojcikk112
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany