CPL F5 GP MONAKO
Platforma/liga: Ps4/F5
Koordynator: @Wojcikk112
Data: 6.10.2019
Po wyjeździe z tunelu, 2 kierowców z przodu walczyło o pozycje i próbowałem z tego skorzystać, w tym momencie ferrari jechało po wewnętrznej i zahaczyło kołem o bandę, ja wystraszony odbiłem lekko w prawo i dostałem 3sec kary
Członkowie zaangażowani: JA, @Grzeniu5512 @Smerek99
tutaj link do całej sytuacji :
https://www.youtube.com/watch?v=bIYYKGwazI4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0wCIkj3fUgVs9Dp6RalrE3-3omKqE5tkWoGCXIwa3zkHOY2gRKlk0ulfg
Sytuacja nr.2
Jadąc na P1 dublowany kierowca zrobił mi "braketesta" wiele do zrobiernia tu nie miałem, ale liczę na jakieś postępowanie wobec tego gracza.
Zaangażowany: Ja, @RekinEk91
https://youtu.be/iZgoLKPnVpI
GP MONACO PS4/F5 Czy ta kara była słuszna? 3sec kary za ominięcie kierowcy
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: GP MONACO PS4/F5 Czy ta kara była słuszna? 3sec kary za ominięcie kierowcy
Sytuacja 1
Niestety na nagraniu nie widać otrzymanej kary i tutaj potrzebny jest screen z dyrektora wyścigu.
Jeśli taki istnieje to prosze zgłosić to jako nowy incydent w nowym zgłoszeniu.
Sytuacja 2
Klasyfikuje ten kontakt jako Incydent wyścigowy ponieważ nie był to brake test a kontakt z bandą kierowcy Mercedesa gdzie pojazd został przesunięty dalej na tor.
Do zamknięcia
@Wojcikk112
Niestety na nagraniu nie widać otrzymanej kary i tutaj potrzebny jest screen z dyrektora wyścigu.
Jeśli taki istnieje to prosze zgłosić to jako nowy incydent w nowym zgłoszeniu.
Sytuacja 2
Klasyfikuje ten kontakt jako Incydent wyścigowy ponieważ nie był to brake test a kontakt z bandą kierowcy Mercedesa gdzie pojazd został przesunięty dalej na tor.
Do zamknięcia
@Wojcikk112
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.