Film: https://youtu.be/G3qKpPq9W2w
Witam tutaj jest linka więc zaczynając od początku
17:12 Eskimos i Wetlen11
wypchną mnie z trasy wogóle nie miałem miejsca a nie miałem niebieskiej flagi była to walka o pozycje
27:35 Wetlen11
to jest na styk ale zostawiam wam do oceny tą kare za "ścinanie"
30:23 Wetlen11
Straciłem panowanie nad autem wyleciałem prosto nie miałem innej drogi niż jazda starą drogą nie było to celowe zyskałem tylko 1 sec gdzie nie zmieniła ona dużo byłem pasażerem i ścięcie nie było celowe i nawet jeśli zasługuje tam na kare to na pewno nie na 10 sec
34:40 Wetlen11
Straciłem panowanie wyleciałem na trawę czasu więcej straciłem niż zyskałem i dostałem kare
42:45 Wetlen11 Matik22119
Straciłem panowanie przeszkodziłem troche matikowi ale chciałem go puścić w jak najlepszym miejscu i chciałem to zrbić po tym nawrocie ale tam mnie uślizgnąłem jak tylko zobaczyłem matika odpuściłem gaz
44:30 Wetlen11
Tam zasłużona kara :D
47:40 Wetlen11 i Gracjan
Mam lekki uślizg lekko za mocno skręciłem odrazu wróciłem na linie wyścigową potem dopiero zajchałem drogę gracjanowi w celu obrony pozycji moze to było za szybko ale z mojej perspektywy zrobiłem 1 ruch obronny a nie jak komentatorzy widzieli 2 a potem gracjan był dalek to wróciłem na linie wyśćigową (przykład z formuły 1 to seb z hamiltone z rosji 2018 tylko seb troche wolniej to zrobił)
48:55 Wetlen11 i Gracjan
Zwykłe obrona ale wole o niej wspomnieć niż nie mieć nie przyjemności gracjan atakował a ja broniąc się go wypchałem to on powinien zwolnić
Dziękuje z góry za rozpatrzenie (wiem że długie) i wybaczcie za przeklinanie ale emocje wiecie panowie bo mogą to być duże punkty zależy od waszego zdania.
CPL F4 Hiszpania walka z: Eskimosem i gracjanem oraz rozpatrzenie czy kary nałożone przez grę są słuszne
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
CPL F4 Hiszpania walka z: Eskimosem i gracjanem oraz rozpatrzenie czy kary nałożone przez grę są słuszne
Ostatnio zmieniony 2019-10-20, 17:49 przez Wetlen, łącznie zmieniany 1 raz.
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: CPL F4 Hiszpania walka z: Eskimosem i gracjanem oraz rozpatrzenie czy kary nałożone przez grę są słuszne
Prosze uzupełnić zgłoszenie używając poprawnie formy wypisując koordynatora oraz kierowców uwikłanych w kolizje/incydent.
Inne formy nie będą rozpatrywane.
Inne formy nie będą rozpatrywane.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.