Liga F2 PS4
Koordynator: @trolface100
Data 15.09.2019
Uczestnicy incydentu: @lesterek i ja
Chiny
Przy dojeździe do zakrętu nr. 16 lesterek nie zostawil mi odpowiedniej ilosci miejsca i poprostu we mnie wjechal spychając mnie na bande, przy czym uszkodzilem przednir skrzydło.
Video: https://youtu.be/x-RiE7MeuG0
W kwalifikacjach dostalem karę 5 pozycji w dół, a startowalem ostatni. Po kawalifikacjach byłem 4 wiec powinienem być 9.
Chiny kolizja oraz bład gry.
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
-
- Nowicjusz
- Nick gracza:: boojanovic
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: Chiny kolizja oraz bład gry.
Po przejżeniu materiału sędziowie uznają bezwzględną winę kierowcy Ferrari @lesterek i nakładają 5 sekund kary za spowodowanie umiarkowanej kolizji ze zniszczeniami w bolidzie przeciwnika.
Ferrari nie zostawiło wystarczająco dużo miejsca przy dojeździe do zakrętu tym samym wypychając Toro Rosso poza tor.
Takie zachowanie nie jest akceptowalne i kara jest zasłużona.
Natomiast co do kary przesunięcia nic nie możemy zrobić ponieważ gra sama ją w jakiś sposób nadała.
Do zamknięcia
@trolface100 @Boojanovic
Ferrari nie zostawiło wystarczająco dużo miejsca przy dojeździe do zakrętu tym samym wypychając Toro Rosso poza tor.
Takie zachowanie nie jest akceptowalne i kara jest zasłużona.
Natomiast co do kary przesunięcia nic nie możemy zrobić ponieważ gra sama ją w jakiś sposób nadała.
Do zamknięcia
@trolface100 @Boojanovic
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.