Chiny kolizja oraz bład gry.

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

boojanovic
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: boojanovic

Chiny kolizja oraz bład gry.

Post autor: boojanovic » 2019-09-15, 19:00

Liga F2 PS4
Koordynator: @trolface100
Data 15.09.2019
Uczestnicy incydentu: @lesterek i ja
Chiny

Przy dojeździe do zakrętu nr. 16 lesterek nie zostawil mi odpowiedniej ilosci miejsca i poprostu we mnie wjechal spychając mnie na bande, przy czym uszkodzilem przednir skrzydło.

Video: https://youtu.be/x-RiE7MeuG0

W kwalifikacjach dostalem karę 5 pozycji w dół, a startowalem ostatni. Po kawalifikacjach byłem 4 wiec powinienem być 9.
Załączniki
Screenshot_20190915-192000_YouTube.jpg
Pozycja na starcie.
Screenshot_20190915-184926_YouTube.jpg
Pozycja w kwalifikacjach

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: Chiny kolizja oraz bład gry.

Post autor: HeadSteward » 2019-09-15, 22:31

Po przejżeniu materiału sędziowie uznają bezwzględną winę kierowcy Ferrari @lesterek i nakładają 5 sekund kary za spowodowanie umiarkowanej kolizji ze zniszczeniami w bolidzie przeciwnika.

Ferrari nie zostawiło wystarczająco dużo miejsca przy dojeździe do zakrętu tym samym wypychając Toro Rosso poza tor.

Takie zachowanie nie jest akceptowalne i kara jest zasłużona.

Natomiast co do kary przesunięcia nic nie możemy zrobić ponieważ gra sama ją w jakiś sposób nadała.

Do zamknięcia

@trolface100 @Boojanovic
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany