Platforma/liga: Ps4/F5
Koordynator: @W@Wojcikk112
Data: 15.09.2019
Członkowie zaangażowani: @Koala VR , @Matif1990
Zawodnik torro rosso we mnie wjechal I urwał mi koło na prostej start/meta
Dowody: 4:55
https://youtu.be/S8bOb-0GGmY
CPL F5 GP Chin ,Urwał mi koło
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: CPL F5 GP Chin ,Urwał mi koło
Po przejżeniu materiału ciężko stwierdzić winę kierowcy Toro Rosso dlatego też prosimy o materiał tego kierowcy @matif1990
Prosimy rownież nie zmieniać kamery w czasie bliskiego kontaktu ponieważ taki ruch zazwyczaj kończy się kolizją.
Prosimy rownież nie zmieniać kamery w czasie bliskiego kontaktu ponieważ taki ruch zazwyczaj kończy się kolizją.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Re: CPL F5 GP Chin ,Urwał mi koło
Ze względu na brak przedstawionego video drugiego kierowcy, sędziowie decydują ukarać kierowcę Toro Rosso @matif1990 karą 5 sekund za spowodowanie kolizji.
Kara jest niska ze względu na to, iż kierowca Saubera również był winny tutaj nie pozostawiając miejsca w ostatnim zakręcie toru, zmuszając Toro Rosso na wyjazd poza tor.
Do zamknięcia
@Wojcikk112
Kara jest niska ze względu na to, iż kierowca Saubera również był winny tutaj nie pozostawiając miejsca w ostatnim zakręcie toru, zmuszając Toro Rosso na wyjazd poza tor.
Do zamknięcia
@Wojcikk112
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.