CPL F5 GP Chin ,Urwał mi koło

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

KoalaVR
Nowicjusz
Nowicjusz
Nick gracza:: KoalaVR
Kontakt:

CPL F5 GP Chin ,Urwał mi koło

Post autor: KoalaVR » 2019-09-15, 18:09

Platforma/liga: Ps4/F5

Koordynator: @W@Wojcikk112

Data: 15.09.2019

Członkowie zaangażowani: @Koala VR , @Matif1990

Zawodnik torro rosso we mnie wjechal I urwał mi koło na prostej start/meta

Dowody: 4:55
https://youtu.be/S8bOb-0GGmY

KoalaVR

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: CPL F5 GP Chin ,Urwał mi koło

Post autor: HeadSteward » 2019-09-15, 22:25

Po przejżeniu materiału ciężko stwierdzić winę kierowcy Toro Rosso dlatego też prosimy o materiał tego kierowcy @matif1990

Prosimy rownież nie zmieniać kamery w czasie bliskiego kontaktu ponieważ taki ruch zazwyczaj kończy się kolizją.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: CPL F5 GP Chin ,Urwał mi koło

Post autor: HeadSteward » 2019-09-26, 14:34

Ze względu na brak przedstawionego video drugiego kierowcy, sędziowie decydują ukarać kierowcę Toro Rosso @matif1990 karą 5 sekund za spowodowanie kolizji.

Kara jest niska ze względu na to, iż kierowca Saubera również był winny tutaj nie pozostawiając miejsca w ostatnim zakręcie toru, zmuszając Toro Rosso na wyjazd poza tor.

Do zamknięcia

@Wojcikk112
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany