BLUE FLAG! BLUE FLAG! BLU FLEG!

TUTAJ MOŻESZ SKŁADAĆ SWOJE ROSZCZENIA DO STEWARDÓW W CELU ZGŁASZANIA INCYDENTÓW PODCZAS WYŚCIGÓW CPL, ZŁEGO POTRAKTOWANIA PRZEZ GRĘ, ANULOWANIA KAR ITD.

Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100

trolface100
Koordynator F2
Koordynator F2
Nick gracza:: trolface100

BLUE FLAG! BLUE FLAG! BLU FLEG!

Post autor: trolface100 » 2019-09-01, 19:02

Platforma + Liga: PS4 F2
Koordynator ligi: @trolface100
Data: 01.09.2019
Członkowie zaangażowani: @trolface100 @mikeD
Opis: Po tym jak zniszczyłem sobie skrzydło zjechałem po nowe softy z zamiarem fast lapa. Jak wyjechałem na tor i chciałem odrobić sobie punkt czekał na mnie kofrys, który nie miał zamiaru mnie przepuścić przez całe 28 okrążenie. Dostał dwie kary po 5 sekund, ale dalej nie zrobiło to na kierowcy Racing Point wrażenia. Ostatecznie przepuścił mnie na prostej startowej na ostatnim kółku, po czym udało mi się jeszcze zachować tempo i zrobić fast lapa. Nadal uważam że nieprzestrzeganie zasad i flag jest karalne. Tłumaczeniem zawodnika były nerwy, ponieważ był blokowany przy próbach fast lapa wcześniej. Parodia
Dowody: wszystko widać od 1:03:40
https://www.youtube.com/watch?v=tiA7gZ_xrgU

" Dopóki nie spróbujesz, nie dasz rady"

Awatar użytkownika
HeadSteward
Pro Kartingowiec

Re: BLUE FLAG! BLUE FLAG! BLU FLEG!

Post autor: HeadSteward » 2019-09-15, 16:55

Po przejrzeniu materiału ewidentnie widać, że kierowca nie przestrzega flag po czym gra sama już kierowcę ukarała.

Prosiłbym administrację o reprymendę dla kierowcy Racing Point.

Do zamknięcia

@trolface100 @Danio @Normag07 @Run_Forest_PL @CPL__Iceman
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.

Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.

Zablokowany