https://www.youtube.com/watch?v=kLSGaNkz5pU&t=36s
Minuta 1;18
Kolizja ja i Daltonista 45
Moderatorzy: Run_Forest_PL, ArchyPlayGames, trolface100
- Koles-adam
- Uczy się
- Nick gracza:: Koles-adam
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Czy kierowca @Daltonista45 ma coś do dodania??
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
Proszę nie przesyłaj prywatną wiadomość do tego konta, ponieważ może to być pominięte. Skontaktuj się z koordynatorem ligi w razie pytań.
-
- Uczy się
- Nick gracza:: Daltonista45
Tak mam coś do dodania proszę bardzo mam materiał jak wyglądała sytuacja z mojej perspektywy link: https://m.youtube.com/watch?v=2yPBfdL4178 od minuty 6.45 a do tego opowiem jak to wyglądało jechałem właściwie to walczyłem z haasem i kiedy doszliśmy do zamku to on wyjechał na zewnątrz tworząc miejsce do wyprzedzenia niestety skręcił i straciłem kawałek skrzydła i przez to niechcący uderzyłem w kolesia-adama. A po tym zdarzeniu powiedziałem swoje przeprosiny.Mam nadzieję że sędziowie podejmą sprawiedliwą decyzję.
-
- Uczy się
- Nick gracza:: Daltonista45
- HeadSteward
- Pro Kartingowiec
Po przeanalizowaniu materiałów sędziowie uwarzaja, iż był to INCYDENT WYŚCIGOWY.
Kierowca @Daltonista45 zachowal swój tor jazdy jak najbliższy krawędzi lewej toru i nie miał gdzie zmieścić swojego bolidu. Natomiast Koles-adam powinien był być przygotowany na taki manewr przeciwnika w bardzo ciasnym zakręcie.
Do zamknięcia.
Kierowca @Daltonista45 zachowal swój tor jazdy jak najbliższy krawędzi lewej toru i nie miał gdzie zmieścić swojego bolidu. Natomiast Koles-adam powinien był być przygotowany na taki manewr przeciwnika w bardzo ciasnym zakręcie.
Do zamknięcia.
To konto jest używane przez Sędziów do zamykania spraw w panelu sędziowskim. Wszystkie pytania są omawiane przez sędziego ligi CPL.